Halloween kostuum

MEEST VERKOCHT

halloween kostuum kopen

Halloween kostuum kopen online bij Hoofs

Het Amerikaanse Halloween feest met de daarbij horende Halloween kostuum wordt elk jaar populairder in Nederland. En in oktober is het weer zo ver. In elke stad is wel iets te doen rondom het thema Halloween en ook voor de kinderen zijn er griezelfeesten waarbij zij passende Halloween kind kostuums dragen. Het is sneller oktober dan je denkt, dus wacht niet te lang met het bestellen van jouw Halloween outfit. P.W. Hoofs heeft alles wat je nodig hebt. Van weerwolf kostuums tot gasmaskers, zombie kostuums, halloween maskers tot nep messen en nepbloed. Kom langs en kies je favoriete Halloween outfit! Naast kinderkleding hebben wij ook dames Halloween kostuums en heren Halloween kostuums. Dus kijk in onze collectie en vind het Halloween kostuum waar jij naar op zoek bent.

Halloween bloed, wonden en Halloween maskers

Naast geweldige kostuums is het belangrijk dat je je kostuum afmaakt door nepbloed en nepwonden aan je look toe te voegen. Bij sommige kostuums is het ook leuk om een hoofddeksel, masker of Halloween cape te dragen. Neem eens een kijkje in de Halloween accessoires categorieën en maak je Halloween kostuum uniek en af. Let op wanneer je naar een feest gaat en je een zwaard mee wilt nemen, dit is vaak niet toegestaan.  

Griezelig Halloween pak voor iedereen

In Nederland organiseren steeds meer scholen een trick or treat optocht, waarbij kinderen in hun Halloween kostuums langs de huizen gaan. De bedoeling is om de bewoners bang te maken. Een eng Halloween kostuum is dan ook echt een must. Veel kinderen vinden het leuk een skelet kostuum, duivel kostuum, heksen kostuum, spoken pak of mummy kostuum te dragen. Bekijk ons speciale aanbod Halloween kostuums voor kinderen, om een mooi exemplaar uit te zoeken voor jouw (klein)kind. Trek je er deze Halloween samen met je vriend(in) op uit, en ben je op zoek naar matchende griezel outfits? Bestel dan een van onze Halloween kostuums voor koppels, en vorm het griezeligste koppel van de avond!

Volwassen Halloween kostuum vrouw of man

Halloween is niet alleen leuk voor kinderen, ook voor volwassenen zijn er diverse feesten. Steeds meer pretparken organiseren evenementen rondom Halloween. In de weken voor 31 oktober worden er verschillende Halloween Nights georganiseerd. Wat dacht je van de bekende Fright Nights in Walibi? Van een griezelige zombie tot aan een sexy mysterieus Roodkapje kostuum, en van horror clowns tot aan duivel kostuums; je vindt het in ons assortiment. Recent hebben we weer nieuwe heren en dames Halloween kostuums toegevoegd. Met het Halloweenfeest kun je weer helemaal losgaan en de griezeligste Halloween kostuums uitzoeken. In ons ruime aanbod Halloween kleding voor heren en dames vind je diverse enge kostuums, van een echt duistere kostuums tot een wat subtieler skelet pak of heksenjurk. Natuurlijk helpt Hoofs je ook graag bij het zoeken naar passende accessoires en versieringen bij je Halloweenfeest. Om je Halloween kostuum helemaal compleet te maken draag je bijpassende vampiertanden, spinnenringen, drietanden of een tovenaarshoed. Hoe griezeliger je je outfit wil maken, hoe meer nepbloed je nodig hebt. Daarom vind je ook de beste sprays met nepbloed en allerlei neppe wonden bij ons terug. Halloween decoratie en versieringen kun je ook bij ons vinden.

Tip: Wil jij deze Halloween een ander kostuum dragen dan anderen? Neem dan een kijkje bij onze film/serie Horror kostuums. Dit aanbod vernieuwen wij ieder jaar opnieuw met de actuele film/serie Halloween kostuums. 

Complete Halloween outfit bestel je bij Hoofs

Wij hebben alles in huis voor een geweldig Halloweenfeest. Wil je de Halloween kostuums liever eerst passen of wil je graag passend advies welk kostuum het griezeligst is? Kom dan langs in onze winkel in Den Bosch. Daar vind je het gehele assortiment aan Halloween kostuums. Kies je er toch voor om het Halloween kostuum online te bestellen? Wij leveren de kostuums direct uit onze winkel, waardoor jij je kostuum snel binnen hebt. Wil je nog wat extra informatie over Halloween en hoe het is ontstaan? Bekijk dan onderstaande video!

• I.v.m grote drukte is de levertijd momenteel 2-4 werkdagen. 

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag feestwinkel: 12:00 - 17:00