Oeteldonk kleding

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-64 van 817

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Carnaval met Oeteldonk kleding!

Na 11/11 gaat het Oeteldonkse carnaval gaat weer van start. Dat ene weekend waarin eerst Knillis onthult wordt en je daarna lekker de hort op gaat. Tijd dus om je Oeteldonk kleding en Oeteldonk sjaal weer van stal te halen. Of je je nou kleedt in de traditionele boerenkiel of een mooi jeske, bij Hoofs zit je goed als je op zoek bent naar rood wit gele Oeteldonk kleding. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in Oeteldonk. Zodra je onze winkel binnenstapt, vliegt Oeteldonk kleding in de kleuren rood, wit en geel je om je oren, maar ook hebben wij genoeg ander aanbod. Wij verzekeren dat je met het Oeteldonkse carnaval er weer tegenaan kunt!

Oeteldonk artikelen bij Hoofs

Oeteldonk kleding staat natuurlijk écht bekend om de kikkers en de kleuren rood, wit en geel. Maar het zijn niet enkel deze kleuren die Den Bosch typeren tijdens carnaval. De stad kleurt namelijk ook blauw en zwart van de boerenkielen en boerenjassen. Wanneer je nog op zoek bent naar een geschikte outfit om te dragen tijdens carnaval 2022, dan heten we je graag van harte welkom in onze carnavalswinkel. Naast de bovengenoemde kleding hebben wij namelijk een zeer uitgebreid Oeteldonk assortiment. Ben je op zoek naar het jaarembleem om je Oeteldonk outfit weer up-to-date te maken? Of wil je jouw blauwe boerenkiel of jeske gewoon wat verder met Oeteldonk emblemen of Oeteldonk artikelen? Of ben je afgelopen jaar je rood wit gele das, Oeteldonk sjaal of handschoenen verloren? Maar ook voor andere aanverwanten van Oeteldonk kleding kunnen wij je helpen. Wij adviseren je graag over hoe jij met de beste Oeteldonk kleding voor de dag kunt komen tijdens carnaval 2022 in Oeteldonk. En als je nou helemaal geen zin hebt om zelf alles samen te stellen, koop je bij ons ook gewoon kant-en-klare, volledig opgepimpte Oeteldonk kleding. Zo loop jij onze winkel uit met de mooiste Oeteldonk outfit!

Oorsprong van Oeteldonk

De stad ’s-Hertogenbosch wordt met carnaval omgedoopt tot Oeteldonk. Den Bosch ziet zichzelf op dat moment als een dorp. Een gezellig en knus dorp: ’t durp Oeteldonk. Over de afkomst van de naam Oeteldonk is nog altijd discussie.

Oeteldonkse moeras

Te beginnen bij ‘Donk’, een naam voor een ‘hoge droge plek in het moeras’, wat overeenkomt met de locatie van Den Bosch.

De Oetel van Oeteldonk

De verwarring zit vooral bij ‘Oetel’. Want is het nou afkomstig van 'Van den Oetelaar', een veelvoorkomende naam in Den Dungen? Of is het een kikvorsch, een veelvoorkomend dier in de moerassen rondom de stad? We neigen naar het laatste, want de blauwe boerenkiel en jeskes zitten vol met emblemen met daarop, jawel, kikkers. 

Oeteldonk kleding online

Liever uit huis bestellen? Geen probleem! In onze online carnavalswinkel vind je hetzelfde assortiment aan Oeteldonk kleding als in de winkel. Koop online eenvoudig jouw Oeteldonk outfit en Oeteldonkse feestartikelen en krijg je bestelling snel thuisbezorgd. Maar je bent ook van harte welkom in onze carnavalswinkel in Den Bosch. Daar kunnen wij jou adviseren over de leukste Oeteldonk kleding, Oeteldonk emblemen of andere populaire producten en kun je zonder problemen de carnaval in.

De Oeteldonkse carnavalsvierder koopt bij Hoofs

Hoofs is partner van de Oeteldonkse Club. Zodra je bij ons je Oeteldonk artikelen koopt, dan weet je dus zeker dat je ook daadwerkelijk een steentje bijdraagt aan carnaval in Den Bosch. Koop je bij ons een Oeteldonk sjaal of andere Oeteldonkse accessoires, dan herken je aan het label dat dit een originele is.

• I.v.m grote drukte is de levertijd momenteel 1-3 werkdagen

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag feestwinkel: 12:00 - 17:00