Wapens / Munitie / Holsters

Waarom nepwapens kopen?

Voor het themafeestje dat jij organiseert, heb jij besloten om de hele ruimte te decoreren met verschillende nepwapens. Het thema is namelijk ‘strijder’ en zodoende wil jij van jouw woonkamer een spannend gevechtsterrein maken. Jij hebt bedacht om een leuke slinger te maken met pistolen, om tussen de hapjes en drankjes een aantal messen op tafel te leggen en om hier en daar een pijl en boog neer te zetten. Jouw vrienden zijn uiteraard vrij om ervoor te kiezen een leuk wapen te pakken om hun kostuum nog specialer mee te maken. Bovendien is zo’n accessoire best fijn wanneer iemand jouw biertje dreigt af te pakken…Voor deze leuke decoraties ga jij snel naar jouw favoriete feest webshop: P.W. Hoofs!

 

Wat kun je verwachten van de nepwapens van P.W. Hoofs?

Ben jij op zoek naar een voorwerp om de vijand of concurrent tijdens dat leuke feestje mee op afstand te kunnen houden? Dan ben je bij Hoofs aan het juiste adres voor een nepwapen, of nep wapen. Je treft bij ons een zeer uitgebreid aanbod aan allerlei verschillende nepwapens aan. Op deze manier heb jij altijd keuze uit een wapen dat het beste past bij jouw karakter of doel. De wapens in ons assortiment variëren van nep pistolen, messen, zwaarden, zeisen, haken en knotsen. Zoals je ziet heeft Hoofs echt alle benodigdheden voor jou in huis. De verschillende wapens komen doorgaans eveneens in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we bijvoorbeeld afzonderlijke pistolen voor cowboys en piraten, alsook aparte zwaarden voor romeinse krijgers en ninja strijders. Zo weet jij zeker dat je met het meest geschikte wapen jouw avonturen kunt beleven. Alle nepwapens zijn bovendien gemaakt van uitstekende kwaliteit materialen en zijn daarom soms nog maar net te onderscheiden van de echte variant. Gelukkig zijn de nepwapens in tegenstelling tot echte wapens echter verre van gevaarlijk en dus kun jij er ongeremd plezier aan beleven.

 

Hoe draag jij jouw nepwapen?

Onze nepwapens zijn zeer geschikt om te dragen in combinatie met onze thema kostuums. Onder de wapens vind je veel geschikte varianten terug voor veel verschillende thema’s, waaronder piraat, cowboy, ridder, holbewoner, romein, ninja, indiaan, militair en Halloween. Feitelijk zijn dit allemaal karakters die moeilijk zonder wapens door het leven kunnen gaan. Om jouw kostuum af te maken, is een wapen dan ook een erg leuke toevoeging. Er zijn daarnaast ook nog wel een aantal andere leuke accessoires die goed samengaan met zowel de nepwapens als de bovengenoemde thema kostuums. Hiertoe behoren bijvoorbeeld stevige laarzen, hoeden, hoofdbandjes en ooglapjes. Ook hebben we daarnaast mooie make-up, waaronder lippenstift en nepwimpers, alsook leuke schmink.   

 

Nepwapen koop je bij P.W. Hoofs

De meest stoere nepwapens bestel je gemakkelijk in onze webshop vanuit het comfort van jouw lievelingsstoel. Neem een kijkje in ons overzicht of selecteer waar nodig een type product, een doelgroep of prijs naar keuze om jouw zoektocht nog gemakkelijker te maken. Heb je een keuze kunnen maken? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. We hopen dat jij super blij zal zijn met de leuke spullen uit jouw bestelling!

 

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

 

Kenmerken van onze nepwapens

  • De leukste nepwapens voor verschillende gelegenheden
  • Beschikbaar in verschillende kleuren, stijlen en uitvoeringen
  • Lekker licht en gemakkelijk met jou mee te nemen
  • Ontzettend leuk in combinatie met onze kostuums en andere accessoires
  • Een accessoire dat leuk is als decoratie voor bij jouw kostuum of interieur

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten