Carnavalswinkel Hoofs Den Bosch

Carnavalswinkel P.W. Hoofs

Met ruim 3000m2 aan prachtige carnavalsartikelen en feestartikelen is P.W. Hoofs de grootste carnavalswinkel van Nederland. Het hele jaar door vind je de mooiste kostuums en de gekste accessoires bij ons in de winkel en online in onze webshop. Bij carnavalswinkel P.W. Hoofs in Den Bosch is het iedere dag een feest! Het assortiment in onze carnavalswinkel en webshop bestaat uit carnavalskleding voor damescarnavalskleding voor herencarnavalskostuums voor kinderen en zelfs uit kleding voor baby’s. Met onze uitgebreide collecties aan carnavalskleding kun je het zo creatief maken als je maar wilt. Of je nu op zoek bent naar een hele gekke carnavalsoutfit, een luxe carnavalsjas of boerenkiel met Oeteldonk emblemen, of naar een budgetproof Oktoberfest outfit inclusief authentieke lederhosen of dirndl; je vindt altijd wel wat leuks bij P.W. Hoofs. Als je bij ons niet vindt wat je zoekt, dan vind je het nergens! Wij helpen je graag bij het zoeken van jouw ideale feestoutfit! Wat dacht je bijvoorbeeld van mooie CarnavalsjassenOeteldonk kledingfoute party kleding of hippie kleding? En we hebben nog veel meer in ons assortiment.  

De grootste carnavalswinkel van Nederland

In onze mega carnavalswinkel in Den Bosch hebben wij duizenden feestartikelen, carnavalspruiken, hoeden, carnavalskleding, accessoires, confetti en nog veel meer wat met feest en carnaval te maken heeft! Ben je nog nooit bij ons in de carnavalswinkel geweest? Dan kijk je je ogen uit! Wij horen regelmatig terug van klanten hoe groot onze carnavalswinkel is en hoe ruim ons aanbod is. En dat is natuurlijk allemaal om jou de leukste feestartikelen te kunnen bieden zodat jij een geweldig feest kan beleven. Zit er toch in onze ruime collectie niet bij wat jij zoekt? Geen probleem. Onze medewerkers gaan graag voor je op zoek hoe wij je toch blij kunnen maken. Mochten wij een artikel niet hebben in de feestwinkel, dan kijken wij voor je of we het toch nog voor je kunnen vinden. Wij willen graag dat iedere klant die bij ons de winkel binnenloopt weer tevreden de deur uitgaat. Pas dan zijn wij zelf ook tevreden. 

Carnavalswinkel Den Bosch én webshop

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij bij P.W. Hoofs onze carnavalskleding zowel online als offline in onze feestwinkel aan. Op de website hebben we ons assortiment carnavalskleding gesorteerd in verschillende categorieën zodat je deze op een overzichtelijke wijze kunt bekijken. Het grootste deel van onze online collectie aan carnavalskleding hebben wij in het magazijn klaar liggen. Zo ontvang je je bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al in huis! Vind je het lastig om online kleding te kopen, of vind je het gewoon een feestje om je kleding in het echt uit te zoeken? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze fysieke winkel. In onze feestwinkel kun je rustig je favoriete outfit bij elkaar zoeken en passen. Onze verkopers en stylisten staan voor je klaar met raad en advies en laten je graag de allerleukste combinaties zien.

Exclusieve carnavalskleding winkel

In carnavalswinkel P.W. Hoofs vind je niet alleen de standaard carnavalskleding, veel van onze feestkleding wordt gemaakt in eigen atelier. Met zorg gemaakt door de beste kleermakers is deze kleding zeer exclusief en van goede kwaliteit. Je vindt onze eigen collectie carnavalskleding alleen bij ons online en in de feestwinkel. Ieder jaar maken we weer de leukste en nieuwste carnavalskleding in ons atelier. Houd dus onze collectie goed in de gaten voor nieuwe dingen. Wil je zelf een echt originele carnavalsoutfit waarmee niet heel de kroeg volstaat? Neem gerust eens contact met ons op of kom eens binnenlopen in onze gezellige feestwinkel. 

Carnaval vieren start bij Hoofs in Den Bosch

Het hele jaar door zijn wij bezig met carnaval en feesten. Onze carnavalswinkel in Den Bosch is dan ook het hele jaar geopend! De winkel is het hele jaar door gevuld met de allerleukste feestkleding. Deze kleding vullen wij iedere keer weer aan met de nieuwste artikelen. Voor ieder feest vind je het hele jaar door bij carnavalswinkel Hoofs de juiste kleding. Onze feestwinkel is gevestigd aan de Vughterstraat 149 in Den Bosch. Deze is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Met behulp van navigatie kom je makkelijk bij de winkel. In het centrum van Den Bosch zijn alle parkeerplekken betaald, maar iets verderop zitten diverse transferia waar je tegen een laag tarief je auto kwijt kan. De gratis bus bij het transferium op de Vlijmenseweg stopt direct tegenover de winkel. Shop ook onze gehele collectie carnavalskleding online in onze webshop.