Squid Game pak

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Squid Game kostuum - als uit de hitserie!

Het is dé hit van dit moment. Je kunt er eigenlijk niet meer omheen, want iedereen heeft het erover. De Koreaanse serie Squid Game is letterlijk als paddenstoel uit de grond geschoten. Squid Game, gebaseerd op traditionele Koreaanse kinderspelletjes, is zonder twijfel de meest populaire Netflix serie van het jaar. Niet alleen door het verdraaide verhaal dat vaak verbijstering wekt, maar ook door de typische, kenmerkende outfits die de personages in de serie dragen. Een Squid Game kostuum is namelijk enorm herkenbaar.

Het Squid Game pak

Waar de spelers van het spel in de groene overalls rondlopen, heeft vooral de crew van de spellen furore gemaakt met hun rode Squid Game pakken. Hoewel ook zij eigenlijk in een simpele rode overall rondlopen, met daaromheen een zwarte riem gewikkeld, zijn al deze personages incognito. De reden daarvan? Het 'spel' wat in Squid Game gespeeld wordt, is illegaal. Zo kunnen de spelers er nooit achterkomen wie er achter de organisatie zitten. Zo weten wij, maar ook de spelers in Squid Game zelf, niks over bijvoorbeeld de leeftijd en het geslacht van hen. Maar dat is niet de enige reden. Waar de karakters van de spelers in de serie enorm worden uitgediept, komen we eigenlijk helemaal niets te weten over de crew die gehuld is in de mysterieuze rode Squid Game pakken. Zij moeten namelijk onpersoonlijk en uniform overkomen, waarmee ze als een soort mieren zonder eigen karakter worden getoond.

Squid Game masker

Boven de rode overall draagt de crew - onder de capuchon - een zwart masker met daarop een cirkel, driehoek of vierkant. Deze figuren laten een rangorde onder de crew zien. Hoe meer hoeken het figuur heeft, hoe meer het personage te zeggen heeft. Zo zijn de cirkels de arbeiders (bijv. voor voedselvoorziening) en hebben degenen met een vierkant op hun masker het voor het zeggen. De personages met een masker met een driehoek staan daar als soldaten tussenin en begeleiden onder meer de spellen. Deze drie figuren zijn afgeleid van het originele spel Squid Game, waarin de cirkel, de driehoek en het vierkant ook terugkomen in het speelveld. Op het Squid Game masker na, is hun outfit dus identiek.

En dan is daar ook nog de Frontman, degene die vanuit zijn kantoor toeziet op het hele gebeuren en een eindverantwoordelijk is voor wat er allemaal gebeurd aan huiveringwekkende gebeurtenissen. Ook zijn kostuum is heel typerend. Hij draagt een zwarte overall met zijn capuchon op. Ook hij draagt natuurlijk een masker om incognito te blijven. Alleen is zijn masker net even anders dan van de Squid Game maskers van de andere crewleden. Zijn masker is abstract en typeert zich door de hoekige vormen in het gezicht. Zijn masker lijkt als enige van de crew op een echt gezicht. Hij heeft namelijk als enige het recht om iets te mogen zeggen, om zijn mening te laten horen.

Over Squid Game

We kunnen ons bijna niet voorstellen dat je deze Koreaanse serie nog niet gezien hebt. Maar mocht dat nou tóch het geval zijn, dan leggen we je graag uit waar de serie over gaat. In Squid Game wordt het verhaal verteld van 456 mensen die een overlevingsspel spelen waarmee ze een flinke sloot geld kunnen verdienen. Alle deelnemers dragen verschillende nummers, waardoor iedereen wordt aangeduid als getal. Het spel is in feite één grote afvalrace waarbij er - grof gezegd - koppen moeten rollen. Oftewel: tijdens de spellen die gespeeld worden, zullen altijd er altijd kandidaten het loodje leggen. Hoe verder Squid Game dus vordert, hoe spannender het wordt. Tijdens de serie moeten de deelnemers een zestal spelletjes spelen, die allemaal zijn afgeleid van de spellen die in Zuid-Korea worden gespeeld door kinderen. Voor de deelnemers gelden drie regels:

  1. Je mag nooit stoppen met spelen
  2. Wanneer je een spel weigert, word je geëlimineerd
  3. Het spel zal worden beëindigd zodra de meerderheid van de deelnemers daartoe besluit

Spel 1: Rood Licht, Groen Licht

Dit spel kennen we in Nederland beter als Annemaria Koekoek. Geen uitleg benodigd, toch? In Squid Game geldt: haal je de streep niet voordat de tijd om is, dan heb je verloren. En dat betekent dus dat op het einde het veld leeg is.

Spel 2: Ppopgi

Elke Squid Game kandidaat krijgt een hard, plat suikerkoekje waaruit ze - binnen tien minuten - een bepaalde afbeelding moeten prikken met een naald. Lukt dit niet binnen de tijd of breekt het koekje? Helaas, verloren!

Spel 3: Touwtrekken

Tja, wat moeten we hierover zeggen? Je weet hoe het spel gaat: trek je tegenstander over de middellijn heen en jij wint.

Spel 4: Knikkeren

Het doel van dit spel is om binnen een half uur de knikkers van je tegenstander te bemachtigen. Hoe? Dat mag je zelf beslissen.

Spel 5: De glazen brug

Dit is natuurlijk niet echt een typisch kinderspel, maar toch een belangrijk onderdeel in Squid Game. De glazen brug in dit spel bestaat uit twee rijen met glasplaten, waar je bij elke stap moet kiezen of je voor de linker of rechter gaat. Eén van de twee kan twee personen dragen, de ander breekt direct als je erop gaat staan. Het doel is om aan de overkant te komen, zonder een glasplaat te breken.

Spel 6: Squid Game

Het typische inktvisspel waar de hele serie op gebaseerd is (zoals de figuren op de zwarte maskers), heeft als doel om als laatste overeind te blijven staan. De spelregels van dit spel worden uitgelegd in de allereerste scène van de serie. Kijken, dus!

Squid Game pak met carnaval

Nu Squid Game zó'n enorme hit is, kun je natuurlijk bijna niet anders dan met feestjes als Halloween of carnaval verkleed gaan als een van de karakters uit deze serie. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je te verkleden als de hoofdrolspeler Seong Gi-hun (nummer 456). Maar als je dat kostuum aan zou doen met Halloween of carnaval, dan maakt dat natuurlijk niet zo veel indruk als wanneer je met je vrienden rode overalls met de bijbehorende Squid Game maskers aantrekt. En hoewel ook dit geen hele enge pakken zijn, kun je met zo'n outfit ook de mensen de stuipen op het lijf jagen. Zodra je namelijk incognito ten tonele verschijnt op een Halloweenfeest weet niemand wie er binnenkomt. Zo ben je vanaf moment één een mysterieuze verschijning, precies in dezelfde sfeer als in de serie ook wordt gecreëerd. Dus... dat vreemde, mysterieuze dat jij voelde tijdens de serie, zullen anderen nu ook voelen als je zou zien! Ook met je hele vriendengroep gekleed in Squid Game pak carnaval vieren, is een echte aanrader.

Squid Game pak kopen met masker?

Heb je de Netflix serie Squid Game al helemaal gezien? Of dacht jij na aflevering 1 al: "Ik ga een Squid Game pak kopen!"? Dat snappen wij heel goed! De rode overall, in combinatie met het typsiche Squid Game masker, is namelijk een enorm goede outfit voor feesten als Halloween of carnaval. En het leuke is: het Squid Game pak leent zich ook uitstekend om te dragen met een grote groep. Ben jij dus van plan om samen met je vrienden of familie in dezelfde outfit verkleed te gaan? Ga dan allemaal voor de complete set, waarbij een deel het masker met het vierkant neemt, een aantal mensen de driehoek dragen en natuurlijk ook een paar voor de cirkel gaan. Zo zijn jullie een ware Squid Game squad!

Squid Game pak bestellen

Jij gaat dus een Squid Game pak kopen? Dan ben je bij P.W. Hoofs dus aan het juiste adres! Je bestelt de pakken inclusief masker gemakkelijk online. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te gaan voor het losse Squid Game masker, als je bijvoorbeeld thuis al een rode overall hebt liggen. Wil je nou liever eerst kijken welke maat Squid Game pak je nodig hebt, voordat je deze koopt? Dan heten we je van harte welkom in onze winkel. We staan graag voor je klaar om je te voorzien van een uitgebreid advies. Ook als je toch besluit voor een andere (Halloween of carnaval) outfit te gaan. Voor alle themafeesten, van pietenpakken tot aan oktoberfest kleding, hebben we namelijk een uitgebreid assortiment aan outfits en accessoires!

Kenmerken van onze Squid Game pakken

  •   Squid Game pak maat S: 160 tot 170 centimeter
  •   Squid Game pak maat M: 170 tot 180 centimeter
  •   Squid Game pak maat L: 180 tot 190 centimeter
  •   Het Squid Game masker is ook los verkrijgbaar

 

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten