Day of the dead

Tonen als Foto-tabel Lijst

47 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is Dia de los Muertos?

Dia de los Muertos, oftewel de dag van de doden, is een groot Mexicaans feest wat ieder jaar gevierd wordt op 1 en 2 november. Tijdens dit feest worden de doden familieleden op een positieve manier herinnerd. Op 1 november worden kinderen herinnerd en op 2 november, op Dia de los Muertos, worden de volwassenen herinnerd. In Mexico wordt Dia de los Muertos ieder jaar groots gevierd door kostuums met schedels aan te doen. Daarnaast worden er ook parades gehouden en feestmaaltijden gemaakt. Dit is een traditie waar Mexico trots op is en wat jaarlijks veel toeristen trekt.

Dia de los Muertos kostuum kopen

Dit Mexicaanse feest staat helemaal in het teken van schedels. Daarom vind je op een groot deel van de Dia de los Muertos kostuums verschillende schedels. Dit zijn niet alleen traditionele zwart wit schedels, maar ook juist hele kleurrijke schedels. Ook al worden de doden herdenkt, Dia de los Muertos wordt als een feest gezien. Dus er zijn genoeg vrolijke kleuren terug te vinden in de kostuums.

Dia de los Muertos accessoires

Bij je Dia de los Muertos kostuum horen natuurlijk ook de juiste accessoires. Jij kunt nu helemaal jouw outfit compleet maken. Wij bieden o.a. maskers, kettingen, oogmaskers, oorbellen, tiara’s en panty’s aan. Maar je vind nog veel meer accessoires terug in on assortiment. Heb jij al een keuze kunnen maken?

Wil jij graag liever eerst je Dia de los Muertos kostuum passen, voordat je hem koopt? Kom dan langs in onze winkel in Den Bosch. Al onze producten uit onze webshop vind je ook terug in onze winkel.

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 feestplezier

• Snelle levering  -  Ma.-vr. voor 14:00 besteld is vandaag verzonden 

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Fournituren, Stoffen & Feest


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag feestwinkel: 12:30 - 17:00