Oeteldonk Jaar emblemen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-64 van 69

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Oeteldonk Embleem 2022

Het is altijd een emotioneel moment. Boer Knillis die aan het einde van het Oeteldonkse carnaval op dinsdagavond om 23:55 weer van z'n sokkel wordt gehaald. Maar op dat moment mogen we ook meteen weer uitkijken naar de komende carnaval. Tijdens de begrafenis van Knillis wordt namelijk bekend gemaakt in welk thema Oeteldonk het komende jaar zal worden gehuld.

Nadat we Oeteldonk Borrelt helaas niet helemaal hebben kunnen vieren, zal het thema Oeteldonk Draoit Deur weer als vanouds aan gaan voelen! En daar hoort natuurlijk het Oeteldonk jaarembleem bij, die elk jaar door de Oeteldonksche Club van 1882 wordt uitgekozen. Dit jaar is het embleem van Edwin Vollebergh als winnaar uit de bus gekomen. Op zijn embleem zie je een kikker ondersteboven afgebeeld met een tollende achtergrond. Zijn inspiratie hiervoor? Een wasmachine, want ook die Draoit Deur! Met dit nostalgische embleem met een retro karakter en ietwat afwijkende kleuren van de standaard is dit embleem een échte eyecatcher op jouw kiel of jèske.

Emblemen van de Oeteldonksche Club

Het embleem van de Oeteldonksche club van 1882 wordt ook wel gezien als het officiële jaarembleem. Hoewel er elk jaar veel nieuwe Oeteldonkse emblemen op de markt komen, is het jaarembleem van de Oeteldonksche Club de enige echte.

Het jaarembleem wordt altijd bekendgemaakt voorafgaand aan d'n Elfde van d'n Elfde, de start van het nieuwe seizoen. Gelukkig maar, want je wilt écht niet zonder het nieuwe Oeteldonk jaarembleem gezien worden in de kroeg.

Het officiële jaarembleem bij Hoofs

Er zijn maar een aantal winkels die door de Oeteldonksche Club zijn aangewezen als officieel verkooppunt van het Oeteldonk jaarembleem. Met trots dragen wij deze verantwoordelijkheid ook en daarom staan wij ook dit jaar weer voor je klaar om met het jaarembleem Oeteldonk 2022, maar natuurlijk ook met (onze eigen) andere Oeteldonkse emblemen. En dat is prettig! Want als in Oeteldonk emblemen ontbreken op jouw boerenkiel of jèske kun je natuurlijk eigenlijk niet voor de dag komen.

Kenmerken Oeteldonk jaarembleem

•   Het officiële jaarembleem Oeteldonk 2022 koop je bij winkels die zijn aangesloten bij de Oeteldonksche Club, zoals P.W. Hoofs

•   Elk jaar een officieel jaarembleem in het thema van dat jaar

•   Hij komt ruim voor d'n Elfde van d'n Elfde komt 'ie uit, dus altijd op tijd in huis!

• I.v.m grote drukte is de levertijd momenteel 1-3 werkdagen

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag feestwinkel: 12:00 - 17:00