Zwarte Engel

Tonen als Foto-tabel Lijst

41 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

zwarte engel kopen

Zwarte Engel outfit

De Zwarte Engel, oftewel Dark Angel, is een prachtig thema voor jouw Halloween outfit. De grote vleugels trekken meteen flink de aandacht op de Halloween Party. Is zwart niet jouw kleur? Dan kun je natuurlijk ook als Rode Engel of Witte Engel gaan. Wat heb je allemaal nodig voor jouw perfecte engel outfit?

Zwarte engelenvleugels

Rode engelenvleugels

Witte engelenvleugels

Engelse aureool

Kleurlenzen

Vampier hoektanden

Dark Angel kostuum

De vleugels zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: wart, rood en wit. Je kunt kiezen uit 2 formaten: 45 x 55 cm of 60 x 75 cm. De vleugels zijn makkelijk buigbaar en je bevestigt ze met een elastiek aan je schouders. Op je hoofd draag je natuurlijk een engelen aureool. Wil je jouw Zwarte Engel look helemaal af maken? Dan kies je voor zwarte kleurlenzen en natuurlijk vampier hoektanden. De hoektanden bevestig je gemakkelijk met onze thermische tandenlijm.

Engel accessoires

Je kunt al deze accessoires combineren met een zwarte, rode, of witte jurk. Je kunt ook kiezen voor een monnik gewaad. Naast de vleugels, het aureool, de lenzen en dehoektanden kun je nog een stapje verder gaan. Wil jij iedereen echt de stuipen op het lijf jagen? Voeg dan nep bloed toe aan je outfit. Laat het uit je mondhoek druipen of pas het toe waar jij maar wil! Onze vele soorten nep bloed zijn ook geschikt voor het maken van levensechte wonden.

• Levertijd feest: 1-2 werkdagen, stoffen & fournituren: 2-5 werkdagen

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten