Maskers

Waarom maskers kopen?

Jij en jouw vrienden hebben bedacht om voor de verandering eens met een leuk masker op naar dat themafeest te gaan. Behalve dat jullie helemaal in karakter wilden verschijnen, leek het jullie ook leuk om enigszins anoniem te blijven. Met name omdat het een feestje is van vrienden van vrienden, waar jullie nog weinig mensen kennen. Het leek jullie wel leuk om uit te testen hoe mensen op jullie reageren zonder dat jullie gezichten te zien zijn. Een soort experiment is het dus ook wel. Voor jullie leuke maskers en kostuums hebben jij en je vrienden eigenlijk altijd wel een vast adresje: P.W. Hoofs feestkleding. Tijdens een middagje vrij, gaan jullie gezellig samen achter de laptop zitten. Al binnen een half uur hebben jullie allemaal een fantastisch masker gevonden. Dit wordt een top feestje!

 

Wat kun je verwachten van de maskers van P.W. Hoofs?

Maskers zijn natuurlijk een fantastisch accessoire om geheel mee in een andere rol te kunnen kruipen. Omdat jij je natuurlijk als ontzettend veel verschillende personages kunt verkleden, vind je bij P.W. Hoofs een enorm ruim assortiment maskers om die personages mee te vergezellen. De maskers variëren van thematische maskers tot maskers welke jij gemakkelijk kunt combineren met elke outfit naar keuze. Ook hebben we zowel maskers die jouw gehele gezicht bedekken als maskers die louter jouw ogen maskeren. Denk bij die eerste bijvoorbeeld aan een geweldige berenkop en bij die tweede aan een sierlijk masker voor naar jouw gemaskerde bal. De maskers komen in zeer verschillende kleuren en uitvoeringen en zijn dan ook gemaakt van uiteenlopende materialen. Wat de maskers wel met elkaar gemeen hebben is dat ze allemaal van prachtige kwaliteit zijn en dat ze prettig ademen. Dat laatste is ook niet onbelangrijk wanneer jij lekker wilt kunnen dansen en feestvieren. Zelfs een drankje drinken is bij veel van de maskers gewoon mogelijk!

 

Hoe draag jij jouw masker?

Zoals we reeds schreven vind je bij P.W. Hoofs onder andere leuke thematische maskers. Denk hierbij aan maskers van dieren, halloween karakters, Abraham en Sarah en ga zo maar door. Naast de thematische maskers hebben we zoals gezegd ook maskers voor bij die mooie blouse, jurk, dat leuke overhemd of colbert. Perfect voor wanneer jij een gemaskerd bal wilt houden zonder specifiek thema. Ben jij daarentegen juist van plan om een achttiende-eeuws gemaskerd bal te organiseren? Wellicht is het dan wel fantastisch om jouw masker te combineren met een van onze mooie markies/markiezin kostuums. En wat dacht je van een masker bij jouw moulin rouge outfit?

 

Maskers koop je bij P.W. Hoofs

De mooiste en leukste maskers bestel je gemakkelijk in onze webshop vanuit het comfort van jouw lievelingsstoel. Neem een kijkje in ons overzicht of selecteer waar nodig een type product, een doelgroep of prijs naar keuze om jouw zoektocht nog gemakkelijker te maken. Heb je een keuze kunnen maken? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Toch liever geen masker op, maar wel een leuk accessoire voor jouw gezicht? Wellicht is het dan iets voor jou om je mooi te schminken. We hebben onder andere prachtige waterschmink en crème schmink waarmee jij alle kanten op kan. Liever niets in jouw gezicht? Maak jouw look dan af met onze leuke sieraden! Kijk maar eens fijn op je gemak door onze webshop om al jouw favorieten te vinden.

 

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

 

Kenmerken van onze maskers

  • Prachtige, comfortabele maskers voor heren en dames
  • Maskers voor bij een kostuum of zelf samengestelde outfit
  • Gemaakt van prachtige materialen die lang meegaan
  • Beschikbaar in zeer uiteenlopende vormen, kleuren en stijlen
  • De leukste accessoires om jouw outfit echt mee af te maken

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten