Kruikenstad kleding

Kruikenstad kleding

Kruikenstad kleding collectie

Ga je Carnaval vieren in Kruikenstad, oftewel Tilburg? Laat je dan meevoeren door de levendige carnavalssfeer van deze stad. Door voor gepaste kleding te zorgen kun je straks helemaal opgaan in het feestgedruis. Bij Hoofs vind je een uitgebreide selectie aan Kruikenstad kleding, bij ons vind je ongetwijfeld de oranje-groen gekleurde items die aan je wensen voldoen. Onze Kruikenstad kleding collectie is uitgebreid en divers, met Kruikenstad emblemen, jassen, sjaals, kielen, epauletten en erekoorden die je helemaal in de feeststemming zullen brengen.

Kruikenstad kleding: jas is de basis

Met een Kruikenstad jas leg je de basis voor je carnavalsoutfit. Ons aanbod bestaat uit de leukste jassen die jouw outfit tot een echt succes maken. De jassen zijn comfortabel en verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, passend bij elke carnavalsvierder.

Kruikenstad kiel als alternatief

Boeren kielen bieden een alternatief op de Kruikenstad jasjes. Onze boeren kielen zijn verkrijgbaar in donkerblauw en lichtblauw. Combineer ze met emblemen, een boerenpet en een Kruikenstad sjaal voor een complete look.

Pimp je Kruikenstad kleding

Voeg extra uitstraling toe aan je jasje met onze Kruikenstad epauletten en Kruikenstad erekoorden. Ook bieden onze Kruikenstad accessoires je de mogelijkheid om de finishing touch aan te brengen. Ga voor een groene boa, een oranje gekleurde bril of combineer een groene met een oranje beenwarmer om een speelse touch aan je outfit toe te voegen. In ons aanbod Kruikenstad kleding vind je alle items voor een complete look.

Kruikenstad kleding kopen bij Hoofs: online of in de winkel

Bij Hoofs ben je aan het juiste adres voor al je Kruikenstad kleding en overige carnavalskleding. Pas je de Kruikenstad items liever eerst even? Kom dan langs in onze feestwinkel, onze experts denken graag met je mee. Haal je Kruikenstad hart op bij Hoofs en maak je klaar voor een onvergetelijke Carnaval in Tilburg! 

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:30 - 17:00 (stoffen en fournituren gesloten)