Sinterklaas kleding

MEEST VERKOCHT

Sinterklaas kleding kopen

Sinterklaas kleding bij Hoofs

Wil je in het begin van de decembermaand de show stelen met de echte Sinterklaas kleding zoals je deze op TV ziet? Ons assortiment is voorzien van alle Sinterklaas kleding die je je maar kunt voorstellen. Dit is luxe kleding gemaakt van de hoogste kwaliteit stoffen. En het belangrijkste; ze zijn niet te onderscheiden van de Sinterklaas kleding van de ‘echte’ Sinterklaas die je op TV ziet! Met onze prachtige Sinterklaas kleren kun je op 5 december het mooiste kinderfeest van het jaar vieren. Wil je dus jouw (klein)kinderen een prachtig feest laten beleven op 5 december, koop dan je Sinterklaas kleding bij Hoofs.

Sinterklaas kleding kopen online

Ben je op zoek naar Sinterklaas kleding online? Dan ben je bij Hoofs aan het juiste adres. Wij hebben het grootste assortiment aan Sinterklaas kleding voor zowel dames als heren en kinderen. Het kostuum van Sinterklaas is niet verkrijgbaar in een vrouwen variant, maar Sinterklaas is natuurlijk niet compleet zonder zijn Pieten. Het Sinterklaas kleding assortiment bestaat als het gaat om Sinterklaas uit alle onderdelen van een Sinterklaas kostuum, denk hierbij aan de Sinterklaas mijter en Sinterklaas baard, Sinterklaas mantel en pruik. Als het gaat om Piet kunnen wij je ook voorzien in alle onderdelen van een volwassen pietenpak, zowel voor heren als dames. Ook voor een pietenpak kind ben jij bij ons aan het goede adres. Vergeet daarnaast de pieten schmink en pieten pruik niet! Het kan eigenlijk niet zo zijn dat jouw Sinterklaasfeest geen succes wordt met de Sinterklaas kleding van Hoofs. Het gehele assortiment aan Sinterklaas kleding is zowel via de webshop als in onze winkel in Den Bosch te koop. Je bent dus ook meer dan welkom om jouw Sinterklaas kleding in onze feestwinkel in Den Bosch uit te komen zoeken.

Bij Hoofs vind je alles op het gebied van Sint en Piet aan kleding en decoratie. Zo wordt jouw Sinterklaasfeest tot in de puntjes verzorgd. Vraag je je af “Waaruit bestaat jullie collectie Sinterklaas kleding?”. Wij zetten alle categorieën voor je op een rij.

Sinterklaas kostuum

Een compleet Sinterklaas kostuum bestaat uit:

  • Sinterklaas mantel, habijt, stola en mijter
  • Sinterklaas baardstel, pruik, snor en wenkbrauwen
  • Sinterklaas accessoires zoals staf, boek, handschoenen, bijpassende schoenen en sieraden

sinterklaas kostuum

Onderdelen pietenpakken

Voor een complete pieten outfit kun je het volgende in huis halen:

  • Pietenpakken voor heren of dames
  • Pietenpruik, maillot, handschoenen en accessoires
  • Schmink in allerlei kleuren
  • Kinder Pietenpakken en Pieten accessoires

sinterklaas outfit piet

Alle benodigdheden voor een geslaagd Sinterklaas feest

Tip: in ons assortiment verkopen we voornamelijk Sinterklaas kleding, maar deze kun je ook als aankleding gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de Sinterklaas staf, een Pietenmuts of een zak met snoepgoed. Deze kunnen als Sinterklaas decoratie gebruikt worden om jouw huis om te toveren tot het middelpunt van het Sinterklaasfeest. Bekijk ook zeker onze speciale categorie Sinterklaas decoratie, voor een overzicht met allerlei feestartikelen om dit mee te realiseren

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag Pinksteren: 12:00 - 17:00 (alleen feestwinkel)
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten