1. Dit zeg je met jouw dirndl-strik!

  Betekenis achter de dirndl strik

  Vraag je je weleens af waarom sommige vrouwen hun dirndl aan hun linkerzijde strikken en andere aan hun rechterzijde? Dat heeft allemaal te maken met een Duitse traditie. Aan de manier waarop een vrouw haar dirndl-schort strikt kun je zien of zij bezet of vrijgezel is. Weten wat jij zegt met jouw dirndl? Lees dan verder!

  Lees meer »
 2. Beach party met Hawaii kleding en versieringen

  hawaii beach party kleding

  Vier de zomer met een geweldige Hawaii beach party! Zodra de zomer begint krijgen we spontaan zin om lekker samen met vrienden te barbecueën en te genieten van een verfrissend zomers drankje. Om ultiem te genieten van de eerste zonnestralen organiseer je jouw eigen beach party. Benieuwd wat er echt niet mag ontbreken op jouw zomerfeest? 

  Lees meer »
 3. Tiroler Oktoberfest, wat moet ik aan

  oktoberfest tiroler kleding

  Het Oktoberfest is het grootste bier- en volksfeest ter wereld. Het feest wordt georganiseerd in Munchen en wordt jaarlijks bezocht door zo’n 6 a 7 miljoen mensen. Oorspronkelijk is het feest ontstaan door het huwelijk van Beierse kroonprins Ludwig en prinses Therese von Sachsen-Hildburghausen te vieren.

  Lees meer »
 4. Foute party ideeën

  Foute party ideeën

  Heb jij binnenkort een foute party? Dan moet je natuurlijk wel de juiste outfit hebben. Een groot voordeel van een foute party is dat je zo gek verkleed kan gaan als dat je zelf wilt. Je moet wel goed kijken naar het thema van de foute party waar je heen gaat. In dit blog geven wij jou ideeën over jou foute party outfit.

  Lees meer »
 5. Dresscode: De Toppers 2019

  toppers-dresscode

  Het is alweer bijna zo ver, De Toppers 2019, en dit jaar beloofd het nog geweldiger te worden omdat Gerard Joling, René Froger, Jeroen van der Boom en Jan Smit de hele arena om gaan toveren tot een ouderwetse knalfuif. Heb je een ticket weten te bemachtigen maar weet je niet wat je aan moet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dit blog gaat jou de beste inspiratie geven om wat jij aan moet op 31 mei of 1 juni.

  Lees meer »
 6. Halloween outfit idee

  happy halloween

  Heb jij ideeën nodig voor je Halloween outfit? Geen probleem! In dit artikel geven je een aantal suggesties voor een gruwel en griezel kostuum wat perfect bij dit themafeest past. Lees snel verder om te kijken hoe jij iedereen de stuipen op het lijf kunt jagen. 

  Lees meer »
 7. Strass applicaties op je jas zetten? Zo doe je dat!

  Heb je een strass applicatie gekocht maar weet je niet hoe je 'm moet bevestigen? Geen nood! PW Hoofs legt het je uit, lees snel verder.

  Lees meer »
 8. Oeteldonkse jas zelf pimpen? Zo doe je dat!

  Gepimpte Oeteldonk jas Hoofs

  Een echte carnavaller wil natuurlijk een unieke Oeteldonkse jas hebben. Met onze linten, epauletten, emblemen en nog veel meer versieringen kun je de mooiste creatie maken. Maar hoe dat je dat nou, een jas pimpen? Wij leggen het je uit! En lukt het dan toch niet zelf of heb je geen zin om het zelf te doen? PW Hoofs heeft de beste coupeuses in dienst die graag jouw Oeteldonkse jas voor je pimpen. Maak daarvoor een afspraak in de winkel.

  Lees meer »
 9. Groepskorting op carnavalskleding

  Groepskortingen carnaval Hoofs

  Steeds vaker krijgen wij van carnavalsgroepen en -verenigingen de vraag of wij hen kunnen helpen bij het zoeken naar hun perfecte outfit. Ons antwoord: Ja natuurlijk kunnen wij dat! Wij denken graag mee en helpen jullie bij het creëren van té gekke outfits. Daarnaast ontvang je bij ons ook nog eens een speciale groepskorting op carnavalskleding. Wil je een echte unieke outfit die niemand anders heeft? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Lees snel verder en ontdek wat allemaal mogelijk is.

  Lees meer »
 10. Het populairste Alice in Wonderland kostuum: de Mad Hatter

  Alice in Wonderland themafeest Hoofs

  Een echte carnavalliefhebber houdt natuurlijk wel van een beetje lekker gek doen. Als je het hebt over 'gek', dan denk je natuurlijk ook aan de gekke hoedenmaker uit ons favoriete sprookje van vroeger. Geïnspireerd op de hoedenmaker uit Alice in Wonderland hebben wij hieronder de populairste Mad Hatter kostuums op een rijtje gezet.

  Lees meer »
Pagina