Duivel kostuum

Tonen als Foto-tabel Lijst

53 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom een duivel kostuum met Halloween?

De duivel kennen we natuurlijk als degene die regeert over de hel, de plek waar alle kwade zielen van de mens heengaan. Hij wordt ook wel Satan of Lucifer genoemd. De duivel wordt vaak voorgesteld als een zwart met rode man met bokkenpoten, een geitenstaart en hoorntjes op zijn hoofd. Daarnaast draagt hij als wapen altijd een drietand bij zich, een speer met drie punten. Dit griezelige figuur is met Halloween niet voor niets omgedoopt tot een kostuum en is tijdens dit themafeest dan ook immens populair! Je zou 'm bijna kunnen scharen onder andere - aan Halloween gerelateerde - gevaarlijke dieren als weerwolven en spinnen. Brrr...

Maar van origine is de duivel eigenlijk een religisch figuur dat al stamt uit de middeleeuwen. Doordat er in die tijd ook al veel verschillende religies bestonden, had de duivel veel verschillende betekenissen en werd hij niet altijd op dezelfde manier voorgesteld. Maar wat dus wel altijd overeenkwam, was dat de duivel werd voorgesteld als een soort menselijk figuur die ook emoties kon tonen. Een bekende mythe is bijvoorbeeld dat de duivel een student in de hel zou hebben geweigerd, omdat hij bang was dat de student zijn vrouw zou verleiden. Yeah, right...

Doordat de duivel iedere verschijningsvorm aan kon nemen, werd hij een zeer angstaanjagend figuur in het leven van de middeleeuwse mens. Maar één ding kon hij niet: de perfecte verschijning aannemen van de mens. Zo zien we in de verhalen dat de duivel altijd gebreken had als hij zich voordeed als mens. Hij had dan een loensend oog, te kleine hoorns of een bochel. Maar als de duivel zich dan zou vermommen als mens, dan deed hij dat vaak als een (te) mooie vrouw of als iemand met extreem veel intelligentie. Het resultaat? Zowel vrouwen die straalden van schoonheid als pientere knapen werden in de middeleeuwen verdacht, soms zelfs veracht. En dat gold ook voor mensen met een beperking. Er was bij hen altijd een angst dat zij de duivel zouden zijn.

Hoewel niet iedereen het verhaal achter de duivel kent, is zijn verschijning simpelweg al niet de meest vriendelijke om tegen te komen. Duivel of niet, P.W. Hoofs biedt een zeer ruim en uniek assortiment met kleding in verschillende thema's als het gaat om Halloween: bekende griezels, gothic, fantasy, historische thema's, traditioneel en dus ook het duivel kostuum. Wanneer je op zoek bent naar hele enge pakken, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Is een duivel kostuum toch niet de Halloween outfit waar je naar op zoek bent? Bekijk dan ook zeker onze andere Halloween kostuums, waaronder weerwolf kostuums, heksenjurken, zombie kostuums, skelet pakken, vampier kostuums of onze halloween kostuums voor kinderen.

Duivel outfit en duivel kostuum dames 

Ons brede assortiment duivel kostuums staat voor jou klaar deze Halloween! Voor zowel mannen als vrouwen hebben wij ontzettend veel keuze. Ook vind je bij ons leuke duivel accessoires om jouw look helemaal compleet te maken.

Ben jij de James Bond onder de duivels? Dan moet je echt de Opposuits Red Devil bekijken! Maar ook voor de duivelinnen, de vrouwelijke duivels, hebben we een uitgebreide keuze aan duivel kleding. Als je nou graag de blits wilt maken op je Halloween feest, dan moet je gaan voor de duivel rok of de corset zwart-rood! Met deze items stel je een sexy Halloween kostuum samen. Maar uiteraard zal ook niemand de charmes kunnen weerstaan van de Devilish Diva. Maar tijdens jouw Halloween party zullen alle ogen slechts gericht zijn op één iemand. Daar hoeven we niet over te twijfelen: dat is degene die onze LED cape om heeft! 

Je kunt zeggen wat je wilt, maar vrouwen met een duivels randje hebben natuurlijk wel iets. En of dat nou positief of negatief is, dat laten we aan jou. Maar met Halloween kan een klein duivels randje natuurlijk nooit kwaad! Voor de duivelinnen hebben we daarom een van de meest populaire producten voor duivels - duivelhoorntjes -, maar als je het net even anders wilt doen, hebben we ook een rood diadeem met hertenoren! Combineer deze bijvoorbeeld met het glimmende plooirokje en je Halloween kostuum is eigenlijk gewoon al compleet. 

Niets is leuker dan jouw Halloween outfit afmaken met een paar duivelse accessoires. Bekijk daarom goed onze collectie en kijk wat voor leuks er voor jou bij zit! Ga bijvoorbeeld voor een stoere drietand, zwarte of rode engelen vleugels, of voor echte duivelshanden, gemaakt van latex. 

kostuum duivel

Een angstaanjagend duivel pakje koop je bij Hoofs

Jouw duivelse outfit helemaal samengesteld? Mooi! We kunnen ons echter ook goed voorstellen dat je hem graag nog even in het echt wilt bekijken. Ben je er niet zeker van of de kleur jou wel helemaal staat of dat alles wel helemaal past? Kom dan gerust langs in onze winkel, je bent hier altijd welkom om jouw duivelse outfit even te passen. Met onze duivel kostuums maak je ontzettend veel indruk tijdens jouw Halloween party! Mocht jij een bepaald artikel niet kunnen vinden of heb je een andere vraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 073 6134667. Wij staan altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Het duivel kostuum bij Hoofs

  • Ruim assortiment aan duivel kostuums, accessoires en andere Halloween kleding
  • Zeer hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Alles in huis voor jouw Halloween outfit
  • Maak jouw outfit helemaal af met duivelhoorntjes en een drietand

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:30 - 17:00 (stoffen en fournituren gesloten)