Feesthoedjes

Wat kun je verwachten van de hoeden van P.W. Hoofs?

Hoeden zijn best bijzondere accessoires, als je er zo over nadenkt. Ze voegen iets ontzettend leuks toe aan elke outfit, ze beschermen jouw gezicht tegen de zon - of de regen als je even pech hebt - en ze zorgen er vaak voor dat de mooie contouren van jouw gezicht nog eens extra goed uitkomen. Bij P.W. Hoofs houden we ook ontzettend veel van hoeden. Iets wat wordt gereflecteerd in het ontzettend ruimte aanbod feesthoeden dat je in onze webshop kunt vinden. In ons assortiment vind je hoeden voor zowel dames als heren. De hoeden komen daarnaast zowel in meer traditionele modellen, alsook in totaal onverwachte, grappige uitvoeringen. Daar Hoofs natuurlijk een feestwinkel is, hebben we uiteraard de nodige feesthoeden en hoeden voor de carnaval in huis. Ga voor een mooie klassieke hoge hoed, strohoed of een bolhoed, of kies voor een hoofddeksel zoals een viking helm, een propeller petje of een slaapmuts. Je kunt het echt zo gek niet bedenken of P.W. Hoofs heeft het voor jou in huis gehaald. Wil je nou graag snel vinden waarnaar je op zoek bent? Dat kan! We hebben hiervoor namelijk handige categorieën gemaakt, welke jij links op de pagina kunt aanklikken. 

 

Hoe draag jij jouw leuke hoed?

Zojuist hadden we het natuurlijk al even over de soorten hoeden die je bij ons kunt vinden. Maar hoe draag je die hoeden dan? Natuurlijk kun jij met jouw leuke feesthoed of hoofddeksel een leuke outfit op zich creëren of deze gebruiken om een bepaald karakter nog beter neer te zetten. Wat zijn piraten, cowboys, dickens personages, politieagenten, piloten, indianen, en ga zo maar door, nou zonder hun vertrouwde hoed, pet of hoofdtooi?  Wanneer jij jouw haren mooi naar achter hebt gekamd of je jouw krulspelden uit hebt gehaald, is het tijd om jouw leuke hoedje op te zetten. Wellicht wil je er nog wat sieraden bij aandoen, zoals een mooie ring, een paar oorbellen of een horloge, en jij bent helemaal klaar om het feestgedruis te trotseren. 

 

Hoeden koop je bij P.W. Hoofs

De leukste feesthoeden en hoeden voor de carnaval bestel je gemakkelijk in onze webshop vanuit het comfort van jouw lievelingsstoel. Neem een kijkje in ons overzicht of selecteer waar nodig een type product, een doelgroep of prijs naar keuze om jouw zoektocht nog gemakkelijker te maken. Heb je een keuze kunnen maken? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Voor mooie make-up voor bij jouw leuke outfit hebben we ook prachtige nepwimpers, lippenstift, oogschaduw en nagellak. Kijk maar eens fijn op je gemak door onze webshop om al jouw favorieten te vinden.

 

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden op de webshop? Vraag het aan onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

 

Kenmerken van onze hoeden

  • Prachtige feesthoeden en andere hoofddeksels voor dames en heren
  • Hoeden in verschillende stijlen en kleuren
  • Zowel klassieke modellen als lekker gekke feesthoeden
  • Comfortabele hoeden van mooie materialen 
  • Leuk als accessoire op zich of in combinatie met jouw kostuum

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten