Oeteldonk Emblemen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-64 van 390

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Oeteldonk emblemen

Het carnavalsembleem in Oeteldonk

Oeteldonk emblemen zijn dé versiering van jouw Oeteldonkse kleding, zoals een boerenkiel of Oeteldonkse jas. Voordat het officiële carnavalsseizoen elk jaar wordt afgetrapt op 11/11 wordt natuurlijk bekend gemaakt wat het jaarembleem van dat seizoen gaat zijn. Deze Oeteldonk emblemen zijn altijd ontworpen in het jaarlijkse thema. Maar behalve deze jaarlijkse carnavals emblemen worden er natuurlijk veel meer ontworpen. Er wordt dan ook altijd duidelijk onderscheid gemaakt tussen de traditiegetrouwe jaarlijkse emblemen van de Oeteldonksche Club en alle overige Oeteldonk emblemen.

Weet je wat nou zo mooi is? Wij verkopen het jaarembleem én een geheel eigen assortiment aan exclusieve emblemen! En natuurlijk hebben onze eigen Oeteldonk emblemen ook gewoon de kleuren het rood wit geel, en zijn er verschillende exemplaren met de Oeteldonkse kikker erop verkrijgbaar. Bestel het embleem dat jou aanspreekt, of kom de emblemen uitzoeken in onze feestwinkel in Den Bosch. Hier kun je ook terecht om al je andere benodigdheden voor komende Carnaval te scoren. Van Oeteldonk accessoires, Oeteldonk sjaals, truien en epauletten voor op je jasje; je hebt zowel online als in onze fysieke winkel keuze uit een ruim aanbod aan orginele carnavalskleding in Oeteldonk stijl.

Oeteldonk emblemen kopen

Naast het jaarlijkse embleem van de Oeteldonkse club verkopen wij in onze carnavalswinkel meer dan 350 verschillende Oeteldonk emblemen. Een groot deel van deze Oeteldonk emblemen zijn door onszelf ontworpen! Onze ontwerpers kennen de Oeteldonkse sfeer en maken de mooiste Oeteldonk emblemen geheel volgens de trend van dat jaar.

Enneh… als je graag je eigen embleem ontworpen wilt hebben, dan moet je onze ontwerpers even lief aankijken. Wie weet kunnen zij jouw idee wel omtoveren tot een exclusief embleem. Nooit meer algemene emblemen op je jeske, da veinde gij nergens anders! Koop je dus je Oeteldonk emblemen bij Hoofs, dan weet je zeker dat de komende carnaval goed voor de dag kunt komen!

Rugembleem

Jouw Oeteldonkse tenue is natuurlijk niet compleet zonder een groots, majestueus rugembleem: dé blikvanger van jouw Bossche carnavalsoutfit. Of het nou een sierlijke tekst is of een extreem gedetailleerde afbeelding van de Bossche Draake, het is belangrijk dat je een rugembleem uitkiest dat bij je past. En mocht je nou niet zeker weten wat voor maat rugembleem mooi is bij jouw kiel of jeske, dan staan wij in onze winkel graag voor je klaar om je daarover te adviseren.

Emblemen Oeteldonk vastzetten op je kiel

Traditiegetrouw zet je jouw Oeteldonk emblemen met de hand vast. Inderdaad, met een ouderwetse naald en draad. Maar voor mensen die op zoek zijn naar een snellere optie, beschikken wij ook over veel strijkemblemen. Even strijken en klaar! En mocht het embleem dat jij zo graag wilt hebben nou geen strijkembleem zijn, dan kun bij onze stoffenwinkel (in dezelfde straat gevestigd als onze carnavalswinkel) ook altijd nog vlieseline kopen om je emblemen alsnog met een strijkijzer vast te zetten.

Officieel verkooppunt

Emblemen van de Oeteldonksche Club zijn exclusief te koop bij een aantal verkoopadressen. P.W. Hoofs is een van de officiële verkopers van Oeteldonk emblemen en het jaarembleem van de Oeteldonksche Club. Als je dus bij ons je Oeteldonk emblemen besluit te kopen, draag je ook meteen een steentje bij aan het Bossche carnaval. Win-win dus! Kom langs, hul je in het rood wit geel en maak met ons van Den Bosch weer een schitterend Oeteldonk!

Oeteldonk emblemen bij Hoofs

•      Officieel verkooppunt van de Oeteldonksche club

•      Het nieuwste jaarembleem verkrijgbaar

•      Elk jaar nieuwe exclusieve Oeteldonk emblemen

•      Zelf Oeteldonk emblemen laten ontwerpen

•      Grootste aanbod Oeteldonk emblemen Den Bosch

Oeteldonk emblemen

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten