Oeteldonk sjaal

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Koop de Oeteldonkse sjaal!

De enige echte Oeteldonk sjaal met het originele label koop je bij PW Hoofs. Verkrijgbaar als zowel grof gebreide sjaal als fijn gebreid en in verschillende lengtes met leuke franjes op het eind. Daarnaast is er ook aan de kinderen en de allerkleinste gedacht. Want ook voor hen is er ook een Oeteldonkse sjaal verkrijgbaar in hun eigen maat.

Wanneer je een Oeteldonk sjaal koopt bij ons is deze niet alleen fijn tegen de kou. De sjaal is ook een mooie aanvulling op jouw Oeteldonk pekske! Of je de sjaal nu combineert met een boerenkiel of verkleedkleding in een compleet andere stijl: de sjaal laat altijd zien dat je Oeteldonk een warm hart toedraagt!

De echte Bossche sjaals koop je natuurlijk bij Hoofs

Je herkent de echte Oeteldonkse sjaal aan het kikkerlabel op de das. Een Oeteldonk sjaal kan dus fijn of grof gebreid zijn en is altijd in de kleuren rood, wit en geel. Een echte Oeteldonker kan écht niet zonder zijn Oeteldonk sjaal.

Daarnaast komt een Oeteldonk muts altijd van pas tijdens het vaak wat koude carnaval. Als je op straat staat te genieten van alle praalwagens tijdens de optocht is het wel zo fijn om warm te blijven. Ga daarom goed gemutst en vergeet ook je rood wit gele Oeteldonk handschoenen niet! In deze complete Oeteldonk outfit 

Een Oeteldonk sjaal voor iedereen

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment Oeteldonkse accessoires, waaronder dus de Oeteldonk sjaals. Speciaal voor dames hebben wij de Oeteldonk sjaal in een wat kortere variant beschikbaar, wederom zowel fijn als grof gebreid.

Voor heren hebben we een langere Oeteldonk sjaal van ongeveer 2,25 meter beschikbaar. Natuurlijk kun je de lengte Oeteldonk sjaal dragen die je zelf wilt. Het is maar net wat jij fijn vindt! Voor kinderen hebben we speciale korte Oeteldonk sjaals en zelfs voor de allerkleinsten hebben we de nog kortere variant van de originele Oeteldonk sjaal in het rood wit geel.

Nog op zoek zijn naar andere Oeteldonkse spullen, zoals onze eigen Oeteldonk emblemen of deze kekke schoenen, in de Oeteldonk kleuren rood wit geel? Of misschien is het pas je eerste carnaval in Oeteldonk en ben je nog op zoek naar een boerenkiel of jeske?

Speciaal voor degenen die geen zin hebben om veel tijd kwijt te zijn aan het erop naaien van alle emblemen, hebben we ook kant en klare Oeteldonkse jassen in ons assortiment! Kies zelf hoeveel emblemen je er op wilt hebben en wij regelen de rest! Benieuwd? Bezoek onze winkel of shop het allemaal lekker online!

Kenmerken van de Oeteldonkse sjaal bij Hoofs

•      Hoofs is een officieel Oeteldonks verkooppunt

•      Oeteldonkse sjaal verkrijgbaar in verschillende lengtes

•      De Oeteldonk sjaal is fijn tegen de kou

•      De sjaal is natuurlijk altijd in de Oeteldonk kleuren rood wit geel

•      Combineer je Oeteldonk sjaal met andere Oeteldonk accesoires zoals Oeteldonk emblemen

•      Zowel online als in onze fysieke winkel verkrijgbaar

•      Eigenlijk is er geen reden om de sjaal niet aan te schaffen!

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 feestplezier

• Snelle levering  -  Ma.-vr. voor 14:00 besteld is vandaag verzonden 

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Fournituren, Stoffen & Feest


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag feestwinkel: 12:30 - 17:00