Oeteldonk sjaal

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Oeteldonk Sjaal

Oeteldonk sjaal

De enige echte Oeteldonk sjaal met het originele label koop je bij PW Hoofs. Verkrijgbaar als zowel grof gebreide sjaal als fijn gebreid en in verschillende lengtes met leuke franjes op het eind. Daarnaast is er ook aan de kinderen en de allerkleinsten gedacht. Want ook voor hen is er een Oeteldonkse sjaal verkrijgbaar in hun eigen maat.

Wanneer je een Oeteldonk sjaal koopt bij ons is deze niet alleen fijn tegen de kou. De sjaal is ook een mooie aanvulling op jouw Oeteldonk pekske! Of je de sjaal nu combineert met een boerenkiel of Oeteldonk jasje, of verkleedkleding in een compleet andere stijl: de sjaal laat altijd zien dat je Oeteldonk een warm hart toedraagt!

De echte Oeteldonkse sjaals koop je natuurlijk bij Hoofs

Je herkent de echte Oeteldonkse sjaal aan het kikkerlabel op de das. Een Oeteldonk sjaal kan dus fijn of grof gebreid zijn en heeft de kleuren rood, wit en geel. Een echte Oeteldonker kan écht niet zonder zijn Oeteldonk sjaal.

Daarnaast komt een Oeteldonk muts altijd van pas tijdens het vaak wat koude carnaval. Als je op straat staat te genieten van alle praalwagens tijdens de optocht is het wel zo fijn om warm te blijven. Ga daarom goed gemutst en vergeet ook je rood wit gele Oeteldonk handschoenen niet!

Een Oeteldonk sjaal voor iedereen

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment Oeteldonkse accessoires, waaronder dus de Oeteldonk sjaals. Speciaal voor dames hebben wij de Oeteldonk sjaal in een wat kortere variant beschikbaar, wederom zowel fijn als grof gebreid.

Voor heren hebben we een langere Oeteldonk sjaal van ongeveer 2,25 meter beschikbaar. Natuurlijk kun je de lengte Oeteldonk sjaal dragen die je zelf wilt. Het is maar net wat jij fijn vindt! Voor kinderen hebben we speciale korte Oeteldonk sjaals en zelfs voor de allerkleinsten hebben we de nog kortere variant van de originele Oeteldonk sjaal in het rood-wit geel.

Nog op zoek zijn naar andere Oeteldonkse spullen, zoals onze eigen Oeteldonk emblemen, overige Oeteldonk kleding, Oeteldonk kikkers, of kekke schoenen in de Oeteldonk kleuren rood wit geel? Of misschien is het pas je eerste carnaval in Oeteldonk en ben je nog op zoek naar een boerenkiel of jeske?

Speciaal voor degenen die geen zin hebben om veel tijd kwijt te zijn aan het erop naaien van alle emblemen, hebben we ook kant-en-klare Oeteldonkse jassen in ons assortiment! Kies zelf hoeveel emblemen je er op wilt hebben en wij regelen de rest! Benieuwd? Bezoek onze carnavalswinkel of shop het allemaal lekker online!

Kenmerken van de Oeteldonkse sjaal bij Hoofs

  •     Hoofs is een officieel Oeteldonks verkooppunt
  •     Oeteldonkse sjaal verkrijgbaar in verschillende lengtes
  •     De Oeteldonk sjaal is fijn tegen de kou
  •     De sjaal is natuurlijk altijd in de Oeteldonk kleuren rood wit geel
  •     Combineer je Oeteldonk sjaal met andere Oeteldonk accessoires, zoals Oeteldonk emblemen, of speciale jaaremblemen.
  •     Zowel online als in onze fysieke winkel verkrijgbaar
  •     Eigenlijk is er geen reden om de sjaal niet aan te schaffen!

 

Een Oeteldonk sjaal koop je natuurlijk bij Hoofs Feestkleding

Jouw Oeteldonk sjaal koop je natuurlijk bij dé Oeteldonk feestwinkel. Bij Hoofs ademen wij Oeteldonk. Voor iedere Oeteldonk-fan hebben wij de artikelen die zij zoeken. Bestel jouw Oeteldonk sjaal online of kom eens langs in de winkel!

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten