Sinterklaas Mijter

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Sinterklaas mijter

Mijter van Sinterklaas

Bisschop Nicolaas van Myra, beschermheilige van kinderen, is de inspiratiebron achter Sinterklaas. De mijter die bij bisschopskleding hoort, is dan ook kenmerkend voor de Sint. Een mijter geeft Sinterklaas mede zijn statige uitstraling. Bij het zien van een Sinterklaas mijter met rode stof, gouden banden en glimmende stenen weet iedereen: hier is Sinterklaas.

Sinterklaas mijters in diverse soorten

Ga je deze Sinterklaasviering de Sint een handje helpen als hulpsinterklaas? Verzeker jezelf dan van een mooie Sinterklaas mijter. Bij Hoofs kun je terecht voor allerlei soorten Sinterklaas mijters. Zo vind je in ons assortiment, onder andere de luxe mijter TV Sint Stefan de Walle; een aan de binnenkant gevoerde mijter gemaakt van fluweel. Ook onze mijters van Sinterklaas in kokermodel (Sinterklaas Bram van der Vlugt) zien er dankzij hun mooie stof en prachtige versieringen, luxe uit en zullen jouw Sinterklaas kostuum helemaal afmaken. Een betaalbaar en goed alternatief is bijvoorbeeld onze Sinterklaas mijter van poly fluweel. Bij Hoofs vind je alle soorten mijters die passen bij jouw Sinterklaas kostuum, geheel in kleur en stijl van je mantel:

  • Sinterklaas mijter model Stefan rood
  • Sinterklaas mijter model Stefan bordeaux
  • Sinterklaas mijter model Bram rood­
  • Sinterklaas mijter model Bram bordeaux
  • Sinterklaas mijter budget rood
  • Sinterklaas mijter budget bordeaux
  • Sinterklaas werkmijter

Staat jou als hulp Sint een volle dag te wachten en ben je op zoek naar een fijne werkmijter? Ook dan vind je in ons aanbod de juiste mijter voor bij jouw Sinterklaaspak. Heb je niet alleen een mijter nodig, maar ben je ook nog op zoek naar een Sinterklaas baard, staf van Sinterklaas of Sint versiering? In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om er komende Sinterklaas een geweldig feest van te maken.

Sinterklaas mijter kopen

Sinterklaas mijters koop je eenvoudig bij Hoofs. Kies uit ons assortiment mijters van Sinterklaas een mooi exemplaar uit. Bestel deze vervolgens via onze webshop en profiteer van een snelle verzending. Pas je de mijter liever eerst in het echt, of twijfel je nog welke de juiste is voor jou? Dan ben je ook van harte welkom om Sinterklaas mijters te komen passen in onze winkel.

 

Tip: Ga je als hulp sint aan de slag deze Sinterklaas? Bekijk dan ook onze luxe 3-, 7- of 8-delige sets waarmee je meteen de basis voor jouw Sinterklaas outfit legt. Ben je naast Sint kleding, ook nog op zoek naar de benodigde pietenpakken? Of wil je een pietenpak voor je kind voordelig bestellen? Bij Hoofs vind je alles onder één dak op het gebied van Sinterklaas en Pieten kleding, accessoires en decoratie.

• I.v.m grote drukte is de levertijd momenteel 2-4 werkdagen. 

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag feestwinkel: 12:00 - 17:00