Tafelversiering

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 65-77 van 77

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Waarom tafelversiering kopen?

Binnenkort organiseer jij een dinertje voor jouw hele familie en vriendenkring. Het is altijd jouw droom geweest om iedereen samen te brengen aan een lange eettafel en nu is het moment eindelijk daar. Omdat jij geen lange tafel had, heb je een aantal tafels achter elkaar in de tuin geplaatst. Een leuk tafelkleed ligt er ook al en van borden en glazen heb jij er inmiddels eveneens genoeg. Wat je nu nog nodig hebt is een aantal leuke tafelversieringen. Om deze reden bezoek jij snel de website van P.W. Hoofs. Hier vind jij immers altijd alles wat jij nodig hebt om van een feestje een succes te maken. Eenmaal op de website ontdekt jij dat Hoofs zelfs een aparte categorie heeft voor tafelversieringen, vol met leuke producten. Terwijl jij de producten afgaat, voeg jij de een na de andere toe aan jouw winkelmandje. Dit wordt onbetwist gezellig. 

 

Wat kun je verwachten van de tafelversiering van P.W. Hoofs?

In het assortiment van Hoofs vind je een verzameling van de leukste tafelversieringen. Tafelversieringen bestaan uit een grote variëteit aan objecten. Zo hebben we bijvoorbeeld leuke kaarsjes, bekertjes, servetten, decoratieve objecten, tafelkleden en ga zo maar door. Kortom, deze categorie bevat alles wat jij nodig hebt om jouw eettafel zo gezellig mogelijk aan te kleden. Onder de verschillende producten vind je bovendien uiteenlopende stijlen en thema’s. Zo hebben we bijvoorbeeld alles voor een griezelig Halloween diner, een gezellige verjaardagslunch, een kersttafel en een Harry Potter thema feestje. Het is dan ook erg leuk om een aantal verschillende artikelen uit deze categorie aan te schaffen en jezelf helemaal in een bepaald thema te wanen. Wat dacht je bijvoorbeeld van skelet salade vorken in combinatie met Killer Clown servetten? Als dat geen spannende sfeer schept…! 

Naast de verschillen hebben alle producten met elkaar gemeen dat ze er ontzettend feestelijk uitzien, alsook dat ze zijn gemaakt van zowel praktische als mooie materialen. We wensen je veel plezier tijdens jouw leuke etentje!

 

Hoe style jij jouw tafelversiering?

Ofschoon jouw tafelversieringen al erg gezellig zijn op zichzelf of in combinatie met elkaar, zullen ze ook heel leuk staan in combinatie met de andere producten uit ons assortiment. In de categorie versieringen vind je bijvoorbeeld ook leuke slingers, ballonnen, ijsfonteinen en opblaasitems. Wil jij iemand verrassen? Kijk dan ook zeker even naar onze confettikanonnen en confetti en serpentines. Of wat dacht je van een afzetlint en een huldeschild om iemand in het bijzonder mee in het zonnetje te zetten?

Heb jij al jouw decoraties inmiddels bij elkaar en zoek je nog naar leuke producten om jezelf mee aan te kunnen kleden? Ook dan ben je bij Hoofs aan het juiste adres. In ons assortiment vind je namelijk geweldige thema kostuums, carnavalskleding, accessoires en make-up. Schmink jezelf bijvoorbeeld, doe een leuk strikje of een stropdas om of kies een aantal mooie sieraden uit en jij bent net als jouw woonkamer of tuin helemaal feestklaar. We zijn benieuwd welke producten jij kiest!

 

Tafelversiering koop je bij P.W. Hoofs

De leukste tafelversieringen bestel je gemakkelijk in onze webshop vanuit het comfort van jouw lievelingsstoel. Neem een kijkje in ons overzicht of selecteer waar nodig een type product, een doelgroep of prijs naar keuze om jouw zoektocht nog gemakkelijker te maken. Heb je een keuze kunnen maken? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. We wensen je veel plezier van jouw leuke aankoop!

 

Heb je misschien een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden in de webshop? In dat geval kun je terecht bij onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

 

Kenmerken van onze tafelversiering

  • Leuke tafelversieringen voor verschillende gelegenheden
  • Gemaakt van mooie materialen met een feestelijke uitstraling
  • Keuze uit veel verschillende soorten producten, van bekertjes tot kaarsen
  • Beschikbaar in uiteenlopende kleuren, stijlen en uitvoeringen
  • Accessoire met zowel een decoratieve als praktische functie
  • Erg leuk in combinatie met onze andere versieringen, kostuums en accessoires

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten