Ballonnen

Waarom ballonnen kopen?

Na een aantal jaren geen feestje te hebben georganiseerd voor jouw verjaardag, is het nu tijd voor verandering. Bovendien bereik je dit jaar een bijzondere leeftijd en dus is er nog meer reden om het goed te vieren. Ofschoon het even geleden is dat jij de vlaggen buiten hebt gehangen, ben jij niet verleerd hoe je een ruimte gezellig aankleedt. Jij bezoekt snel de website van Hoofs, waar je voor elke gelegenheid de leukste producten vindt. Terwijl jij door de website bladert, stuit jij vervolgens op de categorie ballonnen. Direct word je enthousiast. Immers is het gebruiken van ballonnen een van de beste manieren om een feestelijke sfeer te creëren. Het blijkt nog moeilijk kiezen tussen de vele leuke varianten, maar uiteindelijk is jouw winkelmandje gevuld met jouw favorieten. Nu nog even verder neuzen tussen de andere producten en dan snel bestellen!

 

Wat kun je verwachten van de ballonnen van P.W. Hoofs?

Bij Hoofs vind je een uitgebreid aanbod aan ballonnen voor uiteenlopende gelegenheden. Zo hebben we bijvoorbeeld varianten die zijn gevuld met helium of confetti, ballonnen in de vorm van een hartje of met cijfers erop en ook mooie latex ballonnen. Voor al deze verschillende soorten is er een aparte pagina gemaakt in onze webshop. Op deze manier heb jij een handig overzicht van het soort dat jij zoekt. Bovendien zijn alle soorten ballonnen uit ons assortiment beschikbaar in verschillende kleuren en ook is er keuze tussen ballonnen met en zonder opdruk. Wil jij overigens niet een ‘normale’ ronde ballon? Kijk dan ook zeker even naar de leuke ballonnen in de vorm van sterretjes, aapjes, flamingo's, zonnetjes en ga zo maar door. 

Heb jij inmiddels leuke ballonnen uitgekozen en vraag jij je nu af hoe jij deze gaat opblazen of ervoor gaat zorgen dat ze niet wegvliegen? In dat geval zou je ook even kunnen kijken bij onze ballon accessoires. Hier vind je namelijk verschillende helium tanks en ballongewichten. Om ervoor te zorgen dat deze producten niet zullen afdoen aan de feestelijkheid van jouw ruimte, komen de helium tanks en gewichtjes bovendien ook in heel vrolijke kleuren. Zo hebben we bijvoorbeeld roze en groene tanks en ballongewichten met leuke papieren afwerking in kleuren als goud en parelmoer. 

 

Hoe style jij jouw ballonnen?

Jouw vrolijke ballonnen kunnen op veel verschillende manieren worden gestyled en gecombineerd. Uiteraard kun je ze leuk ophangen in de hoeken van de kamer, ze vastmaken aan dat leuke boeket of ze gewoon tegen het plafond laten vliegen. Ben jij met ballonnen alleen nog niet klaar, kijk dan zeker ook even naar onze categorie versieringen. Hier vind je nog veel meer leuke feest decoraties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vrolijke slinger, een confettikanon, een ijsfontein of krans? Blader maar eens op je gemak door ons assortiment om al jouw favorieten te vinden. 

Heb jij al jouw decoraties inmiddels bij elkaar en zoek je nog naar iets leuks om jezelf mee aan te kunnen kleden? In dat geval ben je bij Hoofs ook aan het juiste adres. In ons assortiment vind je namelijk geweldige thema kostuums, carnavalskleding, accessoires en make-up. Zet bijvoorbeeld een leuke hoed op of doe een feestelijke ketting om en jij bent net als jouw woonkamer of tuin helemaal feestklaar. We zijn benieuwd welke producten jij kiest!

 

De leukste Ballonnen koop je bij P.W. Hoofs

De leukste ballonnen bestel je gemakkelijk in onze webshop vanuit het comfort van jouw lievelingsstoel. Neem een kijkje in ons overzicht en kies vervolgens voor een categorie met jouw ballonnen naar keuze. Nog wat extra hulp nodig bij het kiezen? In dat geval kun je ook een prijs naar keuze instellen om jouw zoektocht nog gemakkelijker te maken. Heb je een keuze kunnen maken? Dan gaan wij hard aan de slag om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. We wensen je veel plezier van jouw leuke aankoop!

Heb je misschien een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden in de webshop? In dat geval kun je terecht bij onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

 

Kenmerken van onze ballonnen

  • De leukste ballonnen voor verschillende gelegenheden
  • Keuze uit verschillende vormen, kleuren en materialen
  • Gemakkelijk op te blazen met lucht of helium
  • Handige ballon accessoires voor het opblazen en vasthouden van jouw ballonnen
  • Ontzettend leuk in combinatie met onze andere versieringen

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten