Versieringen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 193-256 van 1427

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

slingers ballonnen versieringen decoratie

Bij Hoofs bieden we een ruim assortiment aan versieringen voor elke gelegenheid. Jouw feestje is niet compleet zonder feest versiering. Met de mooiste ballonnen, slingers en tafeldecoratie zorg jij ervoor dat je alle hapjes en drankjes in stijl serveert. Ook voor heliumtanks of het laten vullen van feestelijke heliumballonnen kun je bij ons terecht. Maak jouw feest een feest om nooit te vergeten!

Feestelijke tafelversiering en tafeldecoratie

De tafel waar het lekkernij op komt, is voor de meeste het belangrijkste op een feest. De plek waar je bijeenkomt om te eten en wie wordt er nu niet gelukkig van eten. Tover je tafel daarom om tot het middelpunt van de ruimte, dit is makkelijker dan je denkt met onze tafelkleden en overige tafeldecoratie. Kies na het uitkiezen van het kleed voor bijpassend servies en papieren servetten. Vul de tafel met eten en voilà. Begeleid je gasten naar hun plekje met originele plaatskaartjes of gebruik ze als creatieve bordjes om je gasten te vertellen wat voor heerlijks je hebt gemaakt.

Slingers en ballonnen kopen voor ieder feest

Kun jij je een feest bedenken zonder ballonnen? Absoluut niet, een ballon is een gemakkelijk, simpel en leuke manier van je feest versieren. Door ballonnen op te hangen of te knutselen in een ballonnenboog zal er al snel een feestelijke sfeer ontstaan tijdens je feestje. Het assortiment van feest versieringen is erg breed. Maak daarom goed gebruik van de filters zodat je, wanneer je alleen op zoek bent naar bijvoorbeeld ballonnen of versieringen, precies te zien krijgt wat je wilt. Is er iemand geboren? Zorg dan voor een leuke slinger voor het raam, bij de geboorte zijn het vaak blauwe en roze slingers die gebruikt worden. Wanneer een kind ouder wordt veranderen de kleuren en komen er steeds meer ballonnen bij. Daarnaast veranderen de ballonnen ook, een kind van 14 ga je namelijk niet snel blij maken met een disney ballon. Gelukkig vind je bij ons ook ballonnen die geschikt zijn voor verjaardagen voor jongvolwassenen! Wil je er echt iets speciaals van maken, maak dan een ballonnenboog, benieuwd hoe je deze maakt? Lees dan verder.

Benieuwd hoe je een ballonnenboog maakt?

Er wordt ons vaak de vraag gesteld “Hoe kan ik een ballonnenboog maken?”. Het is geen ingewikkelde klus maar het is wel even weten hoe. Daarvoor hebben wij onderstaande video van YouTube geplaatst om jullie in detail te laten zien hoe je nu een ballonenboog maakt.

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten