Snelle levertijden
Levering uit voorraad
14 dagen retourrecht
Gratis verzending vanaf € 75,-
Op zoek naar een leuk idee of complete outfit?
Kijk dan hier
073-6134667 info@pwhoofs.nl

Bekijk ook onze andere webwinkels!


Iedere dag geopend! 

Kijk voor onze openingstijden
onderaan deze pagina

  

Menu

Sint & Pietenpakken

Sint & Pietenpakken

Bent u op zoek naar een leuk pak voor Sinterklaas? Wilt u uw kinderen een gezellige avond bezorgen ? Bij ons bent u aan het juiste adres. Door een ruime keuze aan kostuums kunnen wij u in een levensechte sint of piet veranderen . Bijkomende accessoires zoals, baarden, pruiken, pieten baret, veer, ring, ketting, sint mijter, sinterklaas staf, handschoenen, schminken veel meer, kunt u natuurlijk los bij ons verkrijgen. Staak daarom uw wild geraas en kom even bij ons binnen. Gun uw kinderen die prachtige avond!

Sint en pietenpak

Een van de bekendste tradities in Nederland, Sinterklaas. Het jaarlijkse volkfeest waar alle kinderen in Nederland mee worden verblijd. Wilt u ook kinderen blij maken en Sinterklaas helpen, bestel dan nu een Sinterklaas pak. Of bent u liever zwarte piet? P.W. Hoofs heeft een uitgebreid assortiment Sint en Pietpakken voor u. Ook dit jaar komen Sint en zijn Pieten weer naar Nederland, op 15 november vindt de nationale intocht plaats in Gouda.

De sinterklaas traditie

Sinterklaas, de oude man met baard, mijter, witte haren, staf en opvallende kleding. Sinterklaas rijdt op een wit paard, Amerigo, en hij krijgt hulp van heel veel pieten. Deze typische kenmerken kent ieder kind. Ook onze Sinterklaaspakken zijn geheel in lijn met de traditie. Zodra Sinterklaas het land binnenkomt mogen kinderen totdat het pakjesavond is, op 5 december, verschillende keren hun schoen zetten.  Ook de pepernoten en de chocolade letters mogen deze tijd niet ontbreken.  En vergeet ook niet de Sinterklaas liedjes die geduurde de hele Sinterklaas periode veelvuldig worden gezongen.

Sinterklaaspak

De kleding van Sinterklaas lijkt op dat van een bisschop. Iedereen herkent Sinterklaas al van een grote afstand. De opvallende rode mantel, mijter en gouden staf. Bij P.W. Hoofs zijn diverse soorten Sinterklaaspakken verkrijgbaar. Ook het pak dat de echte TV Sint  altijd draagt.

Pietenpak

Ook piet mag natuurlijk niet ontbreken. Piet herkenbaar aan z’n zwarte krullen, gouden oorbel, veer en pietenkraag. Pieten zijn er in allerlei soorten, er bestaan dan ook diverse soorten pietenpakken. Ook bij P.W. Hoofs hebben we keuze uit meerdere pietenpakken. Zo is er voor iedere soort piet wel wat geschikts te vinden in onze collectie.

Sint & Piet

Naast de uitgebreide keuze sinterklaas pakken en zwarte pietpakken hebben we ook diverse accessoires. De jute zak mag natuurlijk niet ontbreken. Of wat dacht u van echte sinterklaas sieraden.