Snelle levertijden
Levering uit voorraad
14 dagen retourrecht
Gratis verzending vanaf € 75,-
Op zoek naar een leuk idee of complete outfit?
Kijk dan hier
073-6134667 info@pwhoofs.nl

Bekijk ook onze andere webwinkels!

Hele jaar door geopend!

 

Menu

Bij Hoofs vind je online en in de winkel de mooiste Toppers kleding. Ga jij dit jaar naar het gezelligste meezingfeest van het jaar? Het Toppers in Concert 2018 wordt heeft dit jaar als thema 'Pretty in Pink, the Circus Edition'. Natuurlijk mag een opvallende roze outfit dan niet ontbreken.  Heb je geen inspiratie voor je Toppers outfit? Hoofs helpt je graag door je te inspireren met de meest originele combinaties. Hieronder vindt je een selectie Toppers 2018 kleding. Laat je creativiteit los en haal alles uit de kast! Je bestelt je Toppers 2018 kleding gemakkelijk en snel online bij Hoofs of kom langs in onze feestwinkel in Den Bosch.

Toppers accessoires

Eind mei vindt het grootste meezingfestijn van het jaar weer plaats. De Toppers 2018 concerten vinden dit jaar weer plaats in Amsterdam Arena. Het belooft weer een mega groot feest te worden. Dit jaar met het nieuwe lid Jan Smit. Een extra speciale editie, waarvoor je natuurlijk ook speciale Toppers kleding nodig hebt. Geheel in thema hebben wij de leukste roze kleding voor je op een rij gezet. Bij Hoofs vindt je de mooiste Toppers 2018 kleding geheel volgens het thema ‘’ Pretty in Pink ‘’ online en in de winkel. Leuke accessoires op je outfit compleet mee te maken zijn een foute bril, een roze pruik of hoedje met glitters.

Flitsende kleding

Toppers 2018 wordt dit jaar gevormd door Gerard Joling, Jeroen van der Boom, René Froger en dit jaar voor het eerst Jan Smit als vierde lid. Waar ze ooit begonnen zijn met een eenmalig concert, trekken de Toppers nu ieder jaar weer volle zalen. Vanaf 2008 is de samenstelling al een aantal keer veranderd, maar de gezelligheid tijdens de feesten blijft altijd bestaan. Met de vrolijke meezingnummers en de uitbundige kleding zijn deze mannen een echte feestsensatie. De 2018 editie zal natuurlijk niet anders zijn. Ben jij er bij?

toppers outfit

Toppers 2018 kleding: Pretty in Pink

Bij de Toppers is alles qua kleding mogelijk. Je kunt je Toppers outfit zo gek niet bedenken: veren, pailletten en glitters, alles kan! Het thema van 2018 sluit daar ook naadloos op aan: Pretty in Pink, the Circus Edition. Alle bezoekers dienen volgens deze dresscode gekleed te gaan.

De perfecte Toppers outfit

Op zoek naar een originele Toppers outfit? Wij hebben allerlei soorten roze en circusachtige kleding. Van glitterjurken, glitter colberts tot aan echte clown kostuums en circusoutfits voor dames en heren. Je complete Toppers outfit inclusief accessoires en schoenen vind je bij Hoofs. Wat dacht je van prachtige roze glitterstrikjes om je outfit af te maken of een sexy glitterjurk?! Alles is mogelijk.

In de periode voor de concerten hangt Hoofs weer vol met de mooiste Toppers kleding. Hoofs is de grootste feestwinkel van Nederland met ruim 3000m2 aan feestkleding. Onze verkoopmedewerkers helpen je graag bij het zoeken naar jouw perfecte Toppers outfit. Gevestigd in Den Bosch aan de Vughterstraat vind je onze grote feestwinkel. Woon je niet in de buurt, of kun je niet langs onze winkel komen? In onze webshop vindt je dezelfde uitgebreide selectie aan kleding. Je Toppers kleding kun je ook eenvoudig en snel online bestellen. Hulp nodig bij je bestelling? Dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.