Sinterklaaskleding

Sinterklaaskleding voor het sinterklaasfeest op 5 december

Wil je in het begin van de decembermaand de show stelen met de echte Sinterklaaskleding zoals je deze op tv ziet? Ons assortiment is voorzien van alle sinterklaaskleding die je je maar kunt voorstellen. Dit is luxe kleding gemaakt van de hoogste kwaliteit stoffen. En het belangrijkste; ze zijn niet te onderscheiden van de sinterklaaskleding van de ‘echte’ Sinterklaas die je op tv ziet! Met onze prachtige Sinterklaaskleding kun je op 5 december het mooiste kinderfeest van het jaar vieren. Wil je dus jouw kinderen een prachtig feest laten vieren op 5 december, koop dan je Sinterklaaskleding bij hoofs.

Sinterklaaskleding kopen online

Ben je op zoek naar sinterklaaskleding online dan ben je bij Hoofs aan het juiste adres. Wij hebben het grootste assortiment aan Sinterklaaskleding voor zowel dames als heren en kinderen. Natuurlijk is het kostuum van Sinterklaas niet verkrijgbaar in een vrouwen variant, maar Sinterklaas is natuurlijk niet compleet zonder zijn pieten. Het sinterklaaskleding assortiment bestaat als het gaat om Sinterklaas uit alle onderdelen van een Sinterklaas kostuum, denk hierbij aan de Sinterklaas mijter en Sinterklaas baard en pruik, maar ook aan Sinterklaas decoratie. Als het gaat om zwarte piet kunnen wij je ook voorzien in alle onderdelen van een volwassen Pietenpak zowel voor heren als dames en alle onderdelen van een pietenpak kind. Vergeet daarnaast de pieten schmink en pruik niet! Het kan dus niet zo zijn dat jouw Sinterklaasfeest geen succes word met de Sinterklaaskleding van Hoofs. Het gehele assortiment aan Sinterklaaskleding is zowel via de webshop als in onze winkel in Den Bosch te koop.

Sinterklaas decoratie

In ons assortiment verkopen we voornamelijk Sinterklaaskleding, maar deze kun je ook als decoratie gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de Sinterklaas staf, een Pietenmuts of een zak met snoepgoed. Deze kunnen als Sinterklaas decoratie gebruikt worden om jouw huis om te toveren tot een echt Sinterklaasfeest.

 • De grootste & goedkoopste

  3000m2 feestplezier

 • Snelle levering

  Ma.-vr. voor 14:00 uur besteld is vandaag verzonden 

 • Gratis verzending

  Vanaf €70,-  

 • 3 Fysieke winkels

  Fournituren, Stoffen & Feest

Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten