Meest verkocht

Sint en Piet

Sinterklaas kleding & Pietenpakken

Bij Hoofs vind je de mooiste Sinterklaas kleding van echte topkwaliteit. In ons ruime assortiment vind je diverse Sinterklaas kostuums en pietenpakken met alle bijbehorende accessoires, zoals baretten, baarden en pruiken, versieringen en andere Sinterklaas artikelen. Wil je jouw kinderen een gezellige avond bezorgen? Onze Sinterklaas kleding is bijna niet van de echte Sint te onderscheiden! Staak daarom je wild geraas en loop even bij Hoofs binnen voor een mooi pietenpak!

Sinterklaas kostuum kopen bij Hoofs

Bij ons kun je de mooiste Sinterklaas kostuums kopen. Van mantels, onderjurken en -rokken tot aan Sinterklaas mijters, stola's en baarden, we hebben alles in huis om je als een echte Sint te verkleden. Natuurlijk worden Sinterklaas' trouwe vrienden niet vergeten, daarom hebben we ook een ruim assortiment pietenpakken en alle bijbehorende accessoires. Wil je zeker je Sinterklaas kleding of pietenpak op tijd in huis hebben? Koop dan snel je Sinterklaas kostuum bij Hoofs! Online te bestellen en snel thuisbezorgd. Of kom langs in de winkel voor dezelfde ruime collectie Sinterklaas kleding.

Sinterklaas artikelen

Als je denkt aan Sinterklaas artikelen denk je natuurlijk gelijk aan het prachtige Sinterklaas kostuum die de Sint altijd draagt. Sinterklaas kleding lijkt op dat van een bisschop. Iedereen herkent de Sint al van een grote afstand met zijn opvallende rode mantel, mijter en gouden staf. Bij Hoofs hebben we diverse soorten Sinterklaas kleding te koop, waaronder het pak dat de echte TV Sint altijd draagt. Natuurlijk vind je ook nog andere Sinterklaas artikelen bij ons in het assortiment.

Ruim assortiment Pietenpakken

We hebben prachtige fluwelen Pietenpakken in de mooiste kleurencombinaties. Zowel damespieten en herenpieten als kinderpieten slagen gegarandeerd bij on! In ons ruime assortiment vind je daarnaast ook bijpassende accessoires, zoals baretten, pruiken, baarden en pietenkragen. Wij hebben onze pietenpakken ruim op voorraad. Heb je dus een groot aantal pakken nodig, bestel dan bij Hoofs. Ook voor Sinterklaas artikelen als versieringen voor in huis ben je bij ons aan het juiste adres. Van vlaggetjes tot aan papieren Sinterklaas mijters, je vindt het allemaal in onze collectie. Zelfs het grote boek van Sinterklaas hebben wij in onze winkel!

Sinterklaasfeest op 5 december

Met onze prachtige Sinterklaas kleding kun je op 5 december het mooiste kinderfeest van het jaar vieren. Al onze Sinterklaas artikelen zijn gemaakt van echte topkwaliteit. Veel pietenpakken uit onze collectie zijn gemaakt van fluweel, waardoor ze de luxueuze uitstraling hebben die de echte pieten op de stoomboot ook hebben. Daarnaast zijn onze Sinterklaas mijters, mantels en baarden niet te onderscheiden van de echte Sint! Wil je dus jouw kinderen een prachtig feest laten vieren op 5 december, koop jouw Sinterklaas kleding en pietenpak dan bij ons!

 • De grootste & goedkoopste

  3000m2 feestplezier

 • Snelle levering

  Ma.-vr. voor 14:00 uur besteld is morgen in huis! 

 • Gratis verzending

  Vanaf €70,-  

 • 3 Fysieke winkels

  Fournituren, Stoffen & Feest

Openingstijden:

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten