Oktoberfest accessoires

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 65-100 van 100

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Een paar lederhosen of een schattige dirndl jurk zijn hartstikke leuk en sterke basis van je Oktoberfest outfit. Maar je outfit is pas echt compleet als deze is voorzien van enkele Oktoberfest accessoires. Tiroler accessoires zoals hoge, wollen kousen, bretels, een haarband of een heupketting kunnen jouw Tiroler outfit helemaal afmaken. De Tiroler sokken kun je bijvoorbeeld dragen in het beige of grijs, maar soms zie je ook zwarte sokken voorbijkomen. Neem hierboven een kijkje bij onze accessoires, en scoor een riem voor je lederhosen, een broche, sleutelhanger, ketting, haarbandje, schort, bretels, zakfles, tasje of andere accessoire om een persoonlijke stempel op jouw tiroler kleding te drukken.

tiroler accessoires

Tiroler accessoires voor dames

Voor dames bestaan er allerlei leuke Oktoberfest accessoires om hun outfit af te maken. Zo komen ze er uiteindelijk uit te zien als een echte Oktoberfest Heidi. En een Oktoberfest Heidi zou je natuurlijk niet zijn zonder twee vlechten in je haar met daarin een mooie bloemenkrans. En of je nu voor lederhosen of een dirndl gaat, een vrouwelijke Oktoberfest outfit is niet compleet zonder Oktoberfest schoenen en tiroler sokken. Breid je outfit naast accessoires dus uit met passend schoeisel, en vergeet niet om een mooie tiroler blouse in te slaan voor onder je dirndl of boven op je lederhosen.

oktoberfest accessoires dames

Oktoberfest accessoires voor heren

Als man kun je je Oktoberfest kleding natuurlijk ook verder aanvullen met enkele toffe accessoires. Met een leren armband, leren tasje waarin je (munt)geld en je mobiel kunt opbergen of een bierschort, maak jij helemaal de blits op je eerstvolgende Oktoberfest feestje. Met een bierschort voorkom je dat je leren lederhosen tijdens het bier tappen vies worden en gaan stinken. Tip: mochten er nu koude temperaturen worden voorspeld op de dag(en) dat jij een Oktoberfest gaat bezoeken, bekijk dan ook ons aanbod tiroler vesten om een vest in de stijl van de rest van je outfit te scoren.

Bij Hoofs verkopen we diverse accessoires waarmee je je Oktoberfest outfit compleet maakt. Neem op je gemak een kijkje bij bovenstaand aanbod of kom langs in onze feestwinkel in Den Bosch.

Tiroler accessoires liever in de winkel kopen?

Oktoberfest wordt in Nederland op diverse plekken gevierd. Ga je dit jaar Oktoberfest vieren? En ben je nog op zoek naar Tiroler accessoires om jouw outfit af te maken? Wij helpen je graag in onze feestwinkel in Den Bosch, waar wij je uitgebreid advies kunnen geven. Zo loop jij onze winkel uit met de ultieme look en eventueel met de nodige Oktoberfest versieringen. Lederhosen met een mooie heupketting, een tiroler hoed, stoere kniekousen en klassieke oktoberfest schoenen voor de man. Of een schitterende Dirndl jurk voor de dames, met daaronder charmante kanten sokjes en typische Oktoberfest pumps. Graag verwelkomen wij je in onze winkel, zodat we samen voor jouw de beste Oktoberfest kleding kunnen samenstellen!

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten