Kerstman pak

Tonen als Foto-tabel Lijst

40 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

kerstman pak en kostuum kopen

De kerstman: onze grote vriend!

De kerstman is een van de belangrijkste personages van de huidige, moderne manier waarop kerst wordt gevierd. Waar het traditionele kerstverhaal natuurlijk begint bij de geboorte van Jezus, is kerst ondertussen uitgegroeid tot een feest waar we onszelf allemaal verwennen tot in het oneindige. En niemand minder dan de kerstman brengt ons al die prachtige geschenken tijdens de kerstdagen. In zijn slee, getrokken door rendieren, vliegt hij door de lucht langs al onze huizen. Wat jij ook voor cadeau wilt krijgen met kerst, het verschijnt dankzij de kerstelfen en de kerstman onder de kerstboom of in jouw sok. Iedereen heeft bovendien wel zijn eigen ervaringen met de kerstman. Misschien kwam hij vroeger wel bij jou op bezoek of deelde hij iets lekkers aan je uit op straat. Kun jij je nog herinneren hoe spannend het was om hem te zien tijdens kerst? 

Leuke feitjes over de kerstman

•    Zijn meest bekende uitspraak is natuurlijk "Ho ho ho, merry Christmas!".

•    De traditie van de kerstman bestaat al sinds het einde van de negentiende eeuw. De Amerikaan James Edgar verkleedde zich in 1890 als eerste als kerstman in zijn warenhuis in Massachusetts. Hierna is deze traditie altijd in stand gehouden en werd 'ie zelfs wereldberoemd!

•    Waar de kerstman woont, is niet helemaal duidelijk. Volgens de Amerikanen is zijn huis terug te vinden op de Noordpool, maar in Europa wordt vaak gezegd dat 'ie uit Finland komt. En de Denen maken het helemaal bont: die stellen dat de kerstman uit Groenland komt!

•    De kerstman wordt - volgens de meeste verhalen althans - door acht rendieren voortgetrokken op zijn slee, die volgeladen is met cadeaus. En deze rendieren zijn natuurlijk ook in staat om te vliegen.

•    De cadeaus van de kerstman worden door het jaar heen, voorafgaand aan kerst, gemaakt en verpakt door zijn elfen.

•    In Nederland is de kerstman pas relatief kort onderdeel van de kersttraditie. Inmiddels heeft 'ie - in zijn kerstmanpak - een prominente plaats te pakken gekregen. Je ziet en hoort 'm terug op onder meer kerstkaarten, in etalages en in kerstliedjes.

Ben jij dit jaar de kerstman in een van onze prachtige kostuums?

Draag jij dit jaar zelf een kerstman kostuum en wil je graag mooie herinneringen creëren voor jouw geliefden of voor de kinderen op een schoolviering? Kies dan voor een prachtig kerstmanpak uit ons assortiment. Onmisbaar in deze rol zijn de prachtige, rode fluwelen broek en mantel met witte boorden en natuurlijk de iconische riem. Hiervan vind je bij ons verscheidene varianten in verschillende prijsklassen. Al voor een tientje heb jij een volledig pak van een goede kwaliteit, maar bieden we je wel de laagste prijsgarantie. Of ga voor een prachtige gedetailleerde variant die jarenlang gedragen kan worden. Wie jij ook verrast, je zal ze versteld doen staan in jouw kerstman outfit.

Een kerstman zonder accessoires is geen kerstman

Wil je jouw kerstman pak echt compleet maken, dan heb je natuurlijk ook een aantal leuke kerst accessoires nodig. Vaak al inbegrepen, zijn een prachtige pruik met baard, witte handschoenen en een kerstmuts. Deze kun je, net als veel andere items, echter ook gewoon los kopen in onze webshop of fysieke winkel. Zelfs een paar stevige laarzen en een ware bel vind je in ons assortiment. Kinderen en volwassenen zullen helemaal op kunnen gaan in de kerstviering dankzij de prachtige kerstman in hun midden. 

Een kerstmanpak voor iedereen

Om er als een professionele kerstman uit te zien, ben je bij P.W. Hoofs aan het juist adres. Ga van top tot teen gehuld in muts, pruik, riem en laarzen. We bieden sets aan met volledige kerstmanpakken, maar ook kun je je eigen kerstmanpak samenstellen met de items die je het mooiste vindt. Met een luxe kerstman outfit ben je helemaal klaar voor alle kerstman klusjes: van het rondbrengen van pakjes tot het flyeren in winkels. Met een professioneel kerstman kostuum ben je goed voorbereid op Kerstmis en ieder verkleedfeest.

Want kerst is voor iedereen...

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kerstman kan zijn. Daarom verkopen we Kerstman pakken tot en met maat XXL. Zo zorgen we ervoor dat iedereen zich fijn, vrolijk en comfortabel kan voelen in een kerstmanpak. Met een kerstmanpak, in de maat die bij jou past, kom je ongetwijfeld goed en zelfverzekerd voor de dag. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor het kerstman kostuum. Ook de baarden, pruiken, kerstmutsen en natuurlijk schoenen hebben we in verschillende soorten en maten. Want kerst is uiteindelijk een feest dat we met z'n allen samen vieren. Waarbij warmte en gezelligheid centraal staat. Daarom vinden wij het belangrijk dat iedereen zich tot kerstman zou kunnen transformeren. Zodat we ook daadwerkelijk allemaal de kerst kunnen beleven, zoals we dat het liefste willen.

Kerstkleding of een kerstmanpak koop je bij P.W. Hoofs

Wil jij liever je gekozen Kerstkleding of kerstpakken passen? Of wil je een passend advies over welke kerstman outfit en leuke accessoires het beste bij jou passen? Kom dan langs in onze winkel in Den Bosch! Met ruim 3000m² aan feestkleding is Hoofs een waar paradijs in jouw zoektocht naar een kerstmanpak. Wij helpen je graag met het uitzoeken van de perfecte kerstkleding. Is Den Bosch te ver weg? Of bestel je toch liever vanuit huis? Dat is geen probleem. Onze webshop staat vol met leuke kerstkleding en kerstpakken. Stel jouw ideale look samen. Kostuum, pruik, baard, schoenen en misschien zelfs wel make-up! Wij leveren onze producten uit voorraad, waardoor we jouw bestelling snel thuis kunnen bezorgen. Dus twijfel niet en bestel vandaag nog je kerstkleding, voordat het dadelijk ineens kerstmis is!

Nog meer vragen?

Heb je een vraag of kan je een bepaald artikel niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zijn elke dag te bereiken op 073-6134667.

Kenmerken van een kerstmanpak

•    Een ruime keuze uit prachtige complete kerstmanpakken

•    Hoge kwaliteit items waarin jij een onvergetelijke kerstman zal zijn

•    Complete kerstmanpakken, maar ook losse items waarmee jij zelf jouw perfecte outfit samenstelt

•    Prachtige accessoires om de look als kerstman helemaal af te maken

• I.v.m grote drukte is de levertijd momenteel 1-3 werkdagen

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag feestwinkel: 12:00 - 17:00