Foute party kleding

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 129-192 van 826

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foute party kleding kopen

Foute party kleding van Hoofs

Foute kleding voor een Foute Party is onmisbaar in de kledingkast van elk feestbeest. Wat je ook in je hoofd hebt qua foute outfit: het kan wat ons betreft nooit fout genoeg. En jij kan het waarschijnlijk niet gek genoeg bedenken, of Hoofs heeft het wel in huis. Het mooie aan een Foute Party is namelijk dat eigenlijk elke party outfit wel is toegestaan. Of jij nu verkleed gaat als flower power hippie, als old school nerd of dat je gewoon alle neon kleding aantrekt die je kunt vinden. Of wat dacht je van een fout trainingspak, een disco outfit of kleding met panterprint? Één ding is zeker, je moet je hoe dan ook verkleden voor de foute party! Hieronder geven we je de beste foute party kleding tips voor 2024.

Hoofs heeft alle foute outfits die je kunt bedenken!

Hoe gek je het ook bedacht krijgt; bij Hoofs kan het niet fout genoeg en dus hebben wij de benodigde feestkleding het voor jouw eerstvolgende foute feestje in huis. Van bontjassen tot aan neon kleding; feestkleding voor de foutste feestjes vind je bij ons in de winkel. En het mooie is: bij een Foute Party is het al snel goed. Sterker nog: hoe fouter, hoe beter! Dus doe eens lekker fout, vandaag is al normaal genoeg. Toch?

Foute Party kleding voor dames en heren

Ons assortiment aan foute party kleding is enorm uitgebreid. Voor zowel de dames als de heren hebben wij veel verschillende kledingstukken en natuurlijk de bijbehorende accessoires. Van een foute party blouse met bijbehorend heuptasje voor mannen, tot aan een foute party jurk met goud en panterprint voor dames; bij Hoofs vind je het allemaal! Misschien weet jij al precies hoe jij je gaat verkleden naar jouw foute feest, maar het kan natuurlijk ook zo maar zijn dat jij nog op zoek bent naar inspiratie. Hieronder enkele ideeën over foute party outfits voor vrouwen en mannen.

Foute party kleding dames

Snel een foute party outfit samenstellen voor jezelf of je gehele vriendinnengroep? Hierbij een opsomming met geschikte foute party shirts of foute party kleren voor dames:

  • Glitter & glamour: Glitters mogen niet ontbreken! Zoek een mooie glitterjurk, top met glitters of eventueel een glinsterende legging uit om een basis voor je foute party outfit te leggen, zodat jij helemaal over de top kan met je kleding. 
  • Over-the-top prints: foute prints (denk aan panterprint, tijger of zebra strepen) doen het ook altijd goed. Je ziet ze o.a. terugkomen in jurken, trainingspakken en tops.
  • Neonkleuren: een foute outfit kan o.a. worden gevormd door neonkleuren in je outfit te verwerken, door bijvoorbeeld een neongroene jurk, een rok in neon oranje of heuptasje in felle neonkleur uit te zoeken.
  • Kleurrijke tutu, panty of metallic legging: via een tutu of legging in metallic kleur, voeg je een speelse en foute touch toe aan je look.
  • Deze items zijn uiteraard te combineren met allerlei foute kleding accessoires, denk aan beenwarmers, hoofdbandjes, een zonneklep, foute brillen, vingerloze handschoenen, heuptasjes, de nodige blingbling en goed fout schoeisel zoals glitterlaarzen.

Foute party kleding mannen

Ook mannen helpen we graag op weg met het samenstellen van een echte foute party outfit. Zij kunnen onder andere kiezen voor:

  • Gemakkelijk & fout: trainingspakken. Uiteraard zijn trainingspakken (in jaren 80 of jaren 90 stijl) een mooie outfit optie voor jouw foute party. Bijpassende zweetband en sneakers maken zo'n pak helemaal af.
  • Goud en glitters: goudkleurige items en glitters zijn niet alleen voor dames. In ons aanbod vind je dan ook diverse gouden blousen, glitterbroeken voor heren en bijpassende goudkleurige schoenen.
  • Foute vakantieblouse: een vakantieblouse / Hawaiishirt is altijd een goede keuze voor een foute outfit. Uiteraard horen hierbij wel slippers met sokken. Verder is een bucket hat of zonneklep het perfecte hoofddeksel om deze outfit af te maken.
  • Over-the-top prints: ook voor mannen geldt dat er tal van items met panterprint, zebrastrepen of tijger motief zijn. Deze zijn leuk te combineren met een effen broek, of juist met een even foute legging (met lekker fout, contrasterend motief)
  • Tijdelijke foute haardracht: benut de verschillende foute pruiken uit ons aanbod om jezelf voor een avondje een heerlijk fout kapsel te geven. Je vrienden zullen je nauwelijks herkennen als je met matje en fout trainingspak je entree maakt op de foute party.

Foute party duo

Of misschien weet jouw partner het al wel en ben jij nog zoekende? Dan is het juist een goed idee om gewoon als Foute Party duo te gaan! Want wat is leuker dan in je eentje de show stelen? Juist! Samen de show stelen in jullie machtende foute party outfits! Ben je vooral op zoek naar een nieuwe outfit voor Carnaval of feestje bij iemand thuis, en twijfel je of je voor foute party kleding wilt gaan? Bekijk dan ook onze andere categorieën themakleding, zoals onze piraten kostuums, leger pakken, speciale oktoberfest kledingToppers kleding en griezelige halloween kostuums! Ook voor tal van kostuums die zijn geïnspireerd op Netflix series, zoals Squid Game pakkenPeaky Blinder outfits en La Casa de Papel kostuums, ben je bij Hoofs aan het goede adres!

Online foute kleding bestellen

Graag nodigen wij je uit in onze feestwinkel in Den Bosch. Hier hebben wij met 3000m² aan winkeloppervlakte een groot aanbod en wij helpen je met alle liefde aan de foutste outfit die jij je kunt voorstellen. Maar natuurlijk kun je ook gewoon je foute party kleding bestellen in onze webshop. Dan zorgen wij dat het allemaal zo snel mogelijk jouw kant op komt! Bij Hoofs leveren we uit voorraad, waardoor we snelle levertijden kunnen garanderen.

Qmusic Foute Party kleding

Ga je een eigen foute party organiseren, ben je genodigd op de foute party van een vriend, of staat de Qmusic Foute Party 2024 bij jou op de planning? Het feestje staat op vrijdag 23 juni en zaterdag 24 gepland, wederom in de Brabanthallen in Den Bosch. Het dak zal er ongetwijfeld weer af gaan en daarbij is bijpassende foute feestkleding natuurlijk een échte must. De grootste foute artiesten komen jaarlijks langs en ook dit jaar kun je weer genieten van een avond lang foute muziek, waarop iedereen danst in zijn eigen foute kostuums.

Tijdens de Foute Party waan je je, samen met 20.000 andere feestbeesten, eigenlijk gewoon in het Foute Uur XXL! De hele avond lang hoor je de allergrootste foute hits. Inderdaad, niet zomaar foute hits, maar de allergrootste foute hits! Denk aan I'm A Barbie GirlRainbow High In The Sky en Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht. Dat móét wel een gezellige Foute Party worden.

Last minute op zoek naar een foute outfit?

Net als de Brabanthallen is ook Hoofs gevestigd in Den Bosch. Ga je 's avonds naar de Foute Party en kom je er pas laat achter dat je eigenlijk helemaal geen geschikte foute outfit hebt? Of wil je je outfit nog van wat extra foute accessoires voorzien? Geen paniek! Kom voordat het feest begint nog even langs in onze feestwinkel om jouw foute kleding te scoren. Onderaan deze pagina staan onze openingstijden. Kom langs en wij helpen je graag om samen een goede, maar foute feestoutfit samen te stellen!

Ook je eigen foutste feestje begint met een foute outfit!

Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen voor de Qmusic Foute Party? Geen zorgen, in heel Nederland vinden er het hele jaar door foute feesten plaats. Voor je het weet heb je ook zelf weer een fout feest in je agenda staan. En dus zal foute kleding hoe dan ook van pas komen. Bereid jezelf goed voor op deze onverwachtste 'foute feest momenten' en zorg ervoor dat jij altijd al een leuk pakje in de kast hebt hangen.

En weet je wat het mooie is van deze kleding? Je kunt het ook gewoon dragen tijdens Carnaval! Foute kleding is voor veel verschillende doeleinden te gebruiken en daarom altijd fijn om in huis te hebben. 

Vier stappen naar dé foute party outfit!

Stap 1

Goed gestijlde party kleding begint bij de schoenen. Ga op zoek naar de foutste schoenen die je kunt vinden. Want je weet wat ze zeggen: een schoen maakt of kraakt de outfit!

Ga bijvoorbeeld voor onze gouden sneakers met LED-verlichting!

Stap 2

Tijd om een broek te kiezen. Ga je voor de flaired pants? Een glitterbroek? Eentje met pailletten? Laat je broek vooral niet matchen met je schoenen en dan zit je qua outfit eigenlijk best goed! Echt fout! 

Stap 3

De bovenkleding biedt natuurlijk heeeeeeel veel keuzes. Kies je een fout shirt of ga je voor een colbert dat helemaal niet past bij de rest van je party kleding? Perfect! Nu ben je bijna Foute Party proof.

Stap 4

De accessoires! Completeer je foute feestkleding met een bril, pruik of heuptasje! Je bent met deze (te) gekke kleding helemaal klaar om jezelf te laten zien!

YES! Alleen nog even alles aantrekken en jouw outfit is ready. Time to party!

Kenmerken van Foute Party kleding bij Hoofs

  •   Foute kleding waarmee je altijd goed voor de dag komt
  •   Veel verschillende Foute Party artikelen: van neon tot aan flower power
  •   Leuke bijpassende accessoires, zoals sieraden, brillen en beenwarmers
  •  Gouden sneakers met LED-verlichting: hiermee steel je de show op jouw Foute Party!

Opwarmen maar!

Kom alvast in de stemming voor jouw Foute Party en bekijk hier de aftermovie van de Qmusic Foute Party 2023! Laat de allergrootste foute hits ooit gemaakt maar komen en hijs je in jouw nieuwste foute feest outfit!

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten