Oeteldonk

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Oeteldonk

Voor een echte Bosschenaar is er niks mooier dan het Oeteldonkse feest dat begint op 11-11 en doorloopt tot carnaval. Natuurlijk gaat hij of zij dan ook uitbundig gekleed in de allermooiste Oeteldonk kleding met passende Oeteldonk accessoires en emblemen. Als Bossche carnavalswinkel in het centrum van Den Bosch weet feestwinkel Hoofs als geen ander welke carnavalskleding de Oeteldonkers het liefste dragen. Ook dit jaar is ons assortiment weer rijkelijk aangevuld met de allermooiste Oeteldonk jassen, boerenkielen, accessoires, emblemen en nog veel meer. Direct na de feestdagen verandert Den Bosch weer in Oeteldonk en Hoofs verandert gezellig mee in de leukste carnavalswinkel. De kenmerkende kleuren rood, wit en geel vind je volop terug in onze collectie Oeteldonk carnavalskleding.

Carnavalskleding Oeteldonk

Tijdens de carnaval veranderd Den Bosch in een dorp vol Oeteldonkse vlaggen en versieringen. De Oeteldonkers verkleden zich veelal in boerenkiel of een andere gekke outfit. Voor de dames en heren hebben we dan ook elk jaar een mooie aanvulling op de Oeteldonkse kleding. Bij P.W. Hoofs vind je de allermooiste Oeteldonk jassen, boerenkielen en rood-wit-gele shirts voor zowel heren, dames als kinderen. Iedereen kan bij Hoofs terecht voor een te gekke carnavalsoutfit. Ook als je alleen op zoek bent naar een nieuwe Oeteldonkse das, muts of handschoenen zit je bij ons aan het juiste adres. Naast kleding hebben we een grote diversiteit aan dassen, handschoenen, kikker emblemen, knuffel kikkers, kikker tasjes en zelfs complete hoeden geheel in Oeteldonkse stijl natuurlijk: rood, wit & geel. De complete hoeden zijn voorzien van bijvoorbeeld een masker of een mooi Oetelje.

Oeteldonk kleding bij P.W. Hoofs

Bij P.W.Hoofs vind je een ruim assortiment in de kleuren van Oeteldonk. Niet alleen dassen en kleding maar ook handschoenen, tasjes, sieraden, accessoires en natuurlijk de emblemen! Wij proberen elk jaar weer de gekste en mooiste outfits te creëren, zodat je er op en top uit ziet! Je kunt de Oeteldonkse kleding vinden in deze webshop of in onze ruime carnavalswinkel in Den Bosch, waar we een outfit speciaal voor jou kunnen samenstellen. Vind je ons assortiment in de webshop al groot? Wacht maar eens tot je in onze winkel bent, dan waan je je in een waar carnavalsparadijs. In onze feestwinkel in Den Bosch hebben we namelijk een nog veel uitgebreider assortiment dan op de website.

Oeteldonk traditie

Oeteldonk staat bol van de tradities. Zo zijn er verschlilende symbolen en kenmerken die centraal staan voor Oeteldonk. Deze symbolen en kenmerken zijn vaak volop aanwezig en zichtbaar tijdens de Carnaval in Oeteldonk.  Een van de bekende symbolen is toch wel de bol in de Oeteldonkse kleuren, rood wit en geel. In onze webshop en winkel vind je verschillende kledingstukken en accessoires in deze kleuren. Zo ook de Oeteldonkse dassen die tijdens carnaval en 11-11 niet te missen zijn in het straatbeeld. 

Ook het wapen en Knillis zijn symbolen van Oeteldonk. De kikker, ook wel de kikvors genaamd, is een symbool dat ook veel voorkomt in Den Bosch tijdens carnaval. Neem bijvoorbeeld de Oeteldonk emblemen. Op deze emblemen staat vaak een kikker. Sinds 1997 wordt het thema uitgebeeld op het embleem van dat jaar. In 2019 is dat 'Oeteldonk leeft!'. 

 • De grootste & goedkoopste
  3000m2 feestplezier
 • Snelle levering
  voor 14:00 besteld morgen in huis
 • Gratis verzending
  vanaf € 75,-
 • 3 Fysieke winkels
  Hoofs Fournituren Stoffen & Feestwinkel

Wij zijn in juli en augustus op zondag gesloten.