Halloween kostuum kinderen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 65-83 van 83

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kinder halloween kostuums

Hier vind je de griezeligste Halloween kostuums voor kinderen waarmee jouw kind helemaal klaar is voor komende Halloween of een ander feestje met griezel thema. Zorg voor een extra enge outfit door de Halloween outfit van je kind uit te breiden met enkele en bijbehorende Halloween accessoires. Bovendien heeft Hoofs voor jou een ruim assortiment met de typische Halloween decoraties, ideaal voor wanneer jij of je kind zelf een griezelparty gaan organiseren. Wat dacht je van nepwonden, skelet handschoenen of een doodskop ring? Voor ieder kostuum hebben wij de beste accessoires, en dat ook nog eens voor de beste prijs. Wil je zelf ook een Halloween outfit scoren die matcht met het Halloween kostuum van je kind? Wij hebben ook een ruim assortiment aan Halloween kostuums voor heren en dames, dat onder andere bestaat uit angstaanjagende skeletpakken, vampier kostuums, duivel kostuums en zombie kostuums. Ook voor tal van Halloween maskers ben je bij ons aan het goede adres.

Halloween kostuum jongens en meisjes

Voor zowel jongens als meiden hebben we te gekke Halloween kostuums in het assortiment. Zo bestaat ons aanbod Halloween kostuums voor jongens onder andere uit een weerwolf jongen pak, een boevenpak, een horror bruidegom en een skelet soldaat. Uiteraard zijn deze Halloween kostuums ook geschikt voor stoere meiden! Voor meiden bieden we echter ook speciale Halloween kostuums voor meisjes aan. Denk bijvoorbeeld aan een skelet jurkje voor meisjes, een paarse heksenjurk, een zombie cheerleader en een vampierjurk voor meiden. Welk Halloween kostuum jouw kind dan ook maar op het oog heeft; dikke kans dat je voor hem of haar slaagt in onze feestwinkel in Den Bosch of via onze webshop. Neem op je gemak een kijkje, en vergeet niet om meteen de benodigde griezel accessoires in huis te halen, om de bestelde Halloween outfit voor je kind compleet te maken.

Halloween kostuum voor kinderen bestellen

Halloween wordt altijd op 31 oktober gevierd. Bij Hoofs profiteer je van een snelle levering. Dus als je kort voor Halloween nog extra accessoires wil bestellen, dan is dat zeker mogelijk. Voor 14:00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Wil je dus nog iets aan het Halloween kostuum van je kind toevoegen, dan kan dit op het laatste moment nog. En op de dag zelf is het natuurlijk altijd mogelijk om langs te komen in onze grote feestwinkel in Den Bosch. De gaafste Halloween kostuums voor kinderen bestel je dus bij Hoofs! 

kinder halloween kostuum

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten