Feestwinkel Hoofs

Feestwinkel

Ooit is feestwinkel Hoofs begonnen als een aanvulling op de stoffenwinkel onder dezelfde naam. Tegenwoordig is Hoofs uitgegroeid tot de grootste feestwinkel van Nederland. In onze ruim 3000m2 winkeloppervlakte vind je de mooiste feestkleding en accessoires tegen scherpe prijzen. Hoofs is het hele jaar door voor je geopend! Met carnaval zijn we vaak extra lang open om ervoor te zorgen dat jij alle tijd hebt om jouw perfecte outfit te zoeken. Iedere dag is het bij ons feest! Via onze webshop bestel je daarnaast dezelfde te gekke artikelen als in onze feestwinkel. 

Online én offline shoppen bij feestwinkel Hoofs

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, zijn wij ook een webshop gestart waar we onze feestartikelen online aanbieden. Een groot deel van onze online collectie aan feestartikelen hebben wij in het magazijn klaarliggen, zo ontvang je je bestelling vaak al de volgende dag al in huis! Of je nu een groot feest gepland hebt staan, of je familie willen verrassen met een versierd huis voor een kleinere verjaardag, bij Hoofs vind je de leukste feestartikelen. In onze feestwinkel vind je verjaardagsslingers, feesthoedjes en ballonnen, maar ook voor bruiloften, vrijgezellenfeesten, themafeesten, foute party's en oud en nieuw vieringen vind je bij ons wat je zoekt. Alle versieringen om jouw feest perfect te maken vind je in onze collectie. Maak je feest al helemaal af door de passende kleding en accessoires te dragen. Deze vind je natuurlijk ook bij ons in de winkel, want naast een feestwinkel zijn wij ook een carnavalswinkel en beschikken we over de leukste feestkleding en accessoires. Onze feestwinkel is gevuld met de leukste feestartikelen. Heb je moeite met kiezen of kom je ergens niet helemaal uit? Onze verkopers en stylisten helpen je graag met raad en advies en inspireren je graag met de leukste voorbeelden.

Een echte Brabantse carnavals- en feestwinkel

Onze mega feestwinkel is gevestigd in Den Bosch in het gezellige Brabant. Wij zitten in de carnavalsstad. Hierdoor zien wij alle trends gebeuren en vind je bij ons de origineelste feestkleding en verkleedkleding. Deze trends inspireren ons om in onze feestwinkel in Den Bosch duizenden feestartikelen, carnavalspruiken, hoeden, carnavalskleding, accessoires, confetti en nog veel meer wat met feest en carnaval te maken heeft in huis te halen! Natuurlijk hebben wij ook feestartikelen geheel in Brabantse en Oeteldonkse stijl in onze feestwinkel. Wij hebben een eigen collectie Brabant artikelen en Oeteldonk artikelen die we ook zelf laten maken. Onze Oeteldonk emblemen, jassen en shirts worden door onszelf ontworpen en gemaakt. Ben je op zoek naar een echt Brabants feestartikel of echt Oeteldonkse kleding en accessoires? Dan ben je bij feestwinkel Hoofs aan het juiste adres. Ook de Brabantse gezelligheid vind je terug in onze feestwinkel. 

Shoppen bij Hoofs in Den Bosch

Kom je voor het eerst bij onze feestwinkel in Den Bosch? Dan weet je niet wat je ziet! Wij horen regelmatig terug van klanten hoe groot onze feestwinkel is en hoe ruim ons aanbod is. En dat is natuurlijk allemaal om jou de leukste feestartikelen te kunnen bieden zodat jij een geweldig feest kan beleven. Zit er toch in onze ruime collectie niet bij wat jij zoekt? Geen probleem. Onze medewerkers gaan graag voor je op zoek hoe wij je toch blij kunnen maken. Mochten wij een artikel niet hebben in de feestwinkel, dan kijken wij voor je of we het toch nog voor je kunnen vinden. Wij willen graag dat iedere klant die bij onze feestwinkel binnenloopt weer tevreden de deur uitgaat. Pas dan zijn wij zelf ook tevreden. 

Het hele jaar door zijn wij bezig met carnaval en feesten. Onze feestwinkel in Den Bosch is dan ook hele jaar (bijna) iedere dag geopend! Het hele jaar door is onze winkel gevuld met de allerleukste feestkleding. Deze kleding vullen wij iedere keer weer aan met de nieuwste artikelen. Voor ieder feest vind je het hele jaar door bij feestwinkel Hoofs de juiste kleding, decoratie en accessoires. Onze feest- en carnavalswinkel is gevestigd aan de Vughterstraat in Den Bosch. De winkel is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Met behulp van navigatie kom je er eenvoudig. Je kunt direct tegenover onze winkel parkeren. In het centrum van Den Bosch zijn alle parkeerplekken betaald, maar iets verderop zitten diverse transferia waar je tegen een laag tarief je auto kwijt kan. De gratis bus bij het transferium op de Deutersestraat stopt direct tegenover onze winkel. Woon je niet in de buurt van Den Bosch en wil je toch de collectie van onze feestwinkel zien? Shop dan online in onze webshop!