Carnavalskleding

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 193-256 van 981

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

carnavalskleding kopen

Carnavalskleding

De allerleukste carnavalskleding voor een geweldig feest bestel je bij de nummer 1 carnavalswinkel: Hoofs. Er is voor ieder wat wils te vinden in onze webshop. Wij bieden bijvoorbeeld de mooiste carnavalskleding voor dames. Of je nu carnavalsjassen, theaterkostuums of discofeestkleding zoekt, bij Hoofs vind je de allermooiste carnavalskostuums tegen de scherpste prijzen. Ook heren carnavalskleding en kinderverkleedkleding vind je bij Hoofs. Wil je toch liever passen en shoppen in een echte winkel? Bezoek ons dan in Den Bosch, daar hebben wij met 3000m2 de grootste carnavalswinkel van Nederland.

Carnavalskleding voor een geweldig feest

Dit jaar mogen we weer de mooiste carnavalskleding uit onze kasten trekken. Carnaval is immers een prachtig en gezellig feest voor iedereen in Nederland. En bij zo’n geweldig feest hoort uiteraard prachtige feestkleding. Wij bij P.W. Hoofs beschikken over een enorm assortiment en we willen je graag helpen bij het kiezen van je carnavalskostuum. Wij luisteren naar jouw wensen, geven je verschillende opties en denken met je mee over je uiteindelijke outfit. Ons assortiment bestaat uit feestkleding voor dames, heren, kinderen en zelfs baby’s. Zo hebben wij o.a. hippie kleding, middeleeuwen kleding en superhelden kleding. Met ons enorme aanbod aan carnavalskleding kun je het zo gek maken als je maar wilt en steel je vast en zeker de show tijdens carnaval! Neem gerust een kijkje in onze webshop.

Wat voor soort carnavalskleding je ook wilt dragen, met onze collectie is alles mogelijk. Wij hebben de mooiste en meest originele kleding voor elke wens en de bijpassende accessoires om je carnavalsoutfit helemaal af te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bontjas voor carnaval, gecombineerd met een leuke bontmuts? Of wil je dat mensen je meteen herkennen als de hoofdpersonage uit jouw favoriete serie, en ga je voor een kostuum gebaseerd op een film of serie? Alles is mogelijk! Neem op je gemak een kijkje in onze webshop, en je vindt ongetwijfeld een geschikte carnavalsoutfit. 

Carnavalskleding kopen kan online én offline

Bij P.W. Hoofs willen we je zo goed mogelijk van dienst zijn bij het maken van een keuze voor bepaalde carnavalskleding. Om deze reden bieden we ons assortiment aan carnavalskleren zowel online aan als offline. Online op onze website hebben we ons aanbod aan feestkleding opgedeeld in categorieën zodat je ons aanbod op een makkelijke wijze kunt bekijken. Heb je toch de voorkeur om ons assortiment fysiek te bekijken en je outfit te passen? Je bent altijd van harte welkom in onze winkel in Den Bosch om in de stemming te komen en onze producten te bekijken. Onze carnavalswinkel bevindt zich aan de Vughterstraat in Den Bosch, waar je alles op onze website ook in de rekken terug kunt vinden. Dus wanneer je op onze website carnavalskleding tegenkomt die je in de winkel wilt zien, is dit geen probleem.

Carnavalskleding

Origineel carnavalskostuum bestellen

Niet alleen verkopen we de leukste feest- en carnavalskleding, bij P.W. Hoofs maken we ook ieder jaar exclusieve kledingstukken waarmee je gegarandeerd een originele outfit kunt creëren. Deze kledingstukken zijn dus alleen bij ons te krijgen en worden ook maar in een beperkte oplage aangeboden. Omdat we ieder jaar andere exclusieve kleding creëren, is het zeker de moeite waard onze website in de gaten te houden rond carnavalstijd.

Carnavalskleding voor groepen

Behalve carnavalskleding voor mannen en vrouwen, bieden wij van P.W. Hoofs ook leuke feestkleding voor groepen of kinderen. Wil je bijvoorbeeld met een vriendengroep, vereniging of met collega ’s carnaval vieren en hierbij duidelijk maken dat je deel van een groep bent? Wij hebben een ruime keuze in carnavalskleding waarmee je als groep kunt optreden. Om deze reden hebben we voor veel van onze kleding grotere voorraden aangelegd in verschillende maten.

Carnavalskostuums voor de allerkleinsten

Ook kinderen kunnen wij erg goed kleden voor het mooie carnavalsfeest. We hebben carnavalskostuums voor jongens, meisjes en zelfs baby's. Met een outfit van P.W. Hoofs zullen je kinderen sowieso een mooie kindercarnaval meemaken en met trots rondlopen in hun carnavalskleding. Bekijk ons totale aanbod verkleedkleding voor kinderen, of navigeer meteen naar de categorie met themakleding voor kinderen die jou of je kind het meeste aanspreekt. 

• Snelle levering  -  De levertijd van feestartikelen is 1-2 werkdagen,

  stoffen en fournituren heb je met 3-5 werkdagen in huis

• De grootste & goedkoopste  -  3000m2 winkelplezier

• Gratis verzending  -  Vanaf €70,-  

• 3 Fysieke winkels  -  Feestkleding, stoffen en fournituren


Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten