Carnaval mag dan helaas weer voorbij zijn, maar het feest houdt bij ons niet op! We zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende geweldige feest: de Toppers 2017! Ga jij dit jaar ook naar het gezelligste meezingfestijn van het jaar? Het thema van 2017 'Wild West, Thuis Best' met de dresscode 'Glitter country red' geeft je eindeloze mogelijkheden. Laat je inspireren met de mooiste Toppers outfits en bekijk snel onze topoutfits! Ga jij in 2019 naar de Toppers toe? Bekijk dan onze speciale pagina met Toppers kleding in rood, wit en blauw. 

Toppers 2017 kleding

Wat dacht je van deze sexy cowboy dame? Het rood met zwart gestreepte corset geeft deze look een sexy touch. Draag er een zwarte blouse onder om je liefelijke kant te laten zien en het allemaal net wat meer te bedekken. De lange strakke rok met daaronder een prachtige lichtdoorschijnende rok maakt deze outfit helemaal compleet. Geheel in thema voor de Toppers 2017 draag je hier natuurlijk een bijpassende cowboyhoed bij. Cowboylaarzen en lange zwarte handschoenen maken je Toppers outfit helemaal af.

Shop de look bij P.W. Hoofs:

De perfecte Toppers outfit in countrythema voor het gehele gezin vindt je bij PW Hoofs. Voor heren hebben we stoere Cowboy vesten en shirts met bijpassende blouse en broek. Draag een stoere rood-wit geruite blouse onder je Cowboy vest en je bent er klaar voor. Dames vinden bij PW Hoofs stoere cowgirl kostuums, prachtige indianenjurken, stoere rokken en natuurlijk ook pailletten en glitterjurken. Laat je inspireren in onze winkel, of bestel direct online!

Toppers 2017 outfits voor het hele gezin bij PW Hoofs

 

Shop de look bij P.W. Hoofs: