Pruiken carnaval

Sinterklaas is het land uit en de kerstdagen zijn helaas alweer om. Dit betekent wel dat het nieuwe jaar om de hoek staat en het voor u het weet alweer tijd is voor het prachtige carnavalsfeest. Vandaag willen wij graag één van onze accessoires in het zonnetje zetten, namelijk de pruik. P.W. Hoofs beschikt over een enorm assortiment aan carnavalspruiken, wat betekent dat we voor elke outfit die u in gedachten heeft een bijpassende pruik hebben. Met ons assortiment aan goedkope pruiken kunt u ons ook wel zien als de pruikenwinkel van Den Bosch.  

Een groot deel van het plezier bij carnaval is natuurlijk het verkleden en het laten bewonderen van uw carnavalsoutfit. Om uw carnavalslook helemaal af te maken is een pruik de perfecte accessoire. Hiermee kruipt u helemaal in de huid van uw gekozen karakter. Er bestaat voor elk thema wel een geschikte pruik, dus lees vooral even door wat we u allemaal bieden op het gebied van feestelijk haar. We hebben onze pruiken onderverdeeld in de volgende categorieën: heren pruiken, dames pruiken en snorren & baarden.  Hieronder zal per categorie besproken worden wat we hierin aanbieden zodat u een beeld heeft van ons assortiment. Wilt u liever meteen naar onze overzichtspagina van pruiken? Klik dan hier.

Heren pruiken

Carnaval is voor mannen het moment om eens te genieten van de wondere wereld van lang haar. Met een pruik kunt u uw kapsel transformeren zodat u van top tot teen verkleed bent en hiermee helemaal in uw rol komt. Zo kunt u bij ons terecht voor kortharige pruiken zoals de Elvis pruik, nerd pruik, boyband pruik of de normale herenpruik. Wilt u eens weten hoe het voelt om met lange lokken rond te lopen? We hebben ook een scala aan langharige pruiken zoals de afropruik, rasta pruik, piraten pruik en zelfs de heavy metal pruik. Kortom, voor elk thema dat u maar kunt bedenken bieden wij u een mooie pruik aan die hier bij past. Neem een kijkje in ons online assortiment aan heren pruiken door hier te klikken.

Dames pruiken

Uw eigen haar is u natuurlijk dierbaar, maar het is heerlijk om bij carnaval eens een andere haarkleur of haarstijl uit te proberen. Met een pruik kunt u eens lekker gek doen zonder hierna vast te zitten aan een raar kapsel. Wilt u eens een andere haarkleur? Kies dan voor een rode pruik, zwarte pruik, blonde pruik of zelfs een roze pruik. Ook hebben we enorm veel thema en feest pruiken zoals de glitter pruik, historische pruik, piraten pruik en de hippie pruik. Hoewel dit vooral langharige pruiken zijn bieden we ook een aantal leuke korte pruiken zoals de bob-pruik, afropruik en een pruik waarmee u omgetoverd wordt tot Marilyn Monroe. Klik hier om naar ons online assortiment aan dames pruiken te gaan.

Snorren & Baarden 

Een pruik zet u natuurlijk vaak vrolijk op uw hoofd, maar het kan ook erg leuk zijn om eens met een snor of baard rond te lopen. Gelukkig heeft P.W. Hoofs hier ook aan gedacht en bieden we in verschillende thema’s snorren en baarden aan. Bent u op zoek naar een leuke baard? In ons assortiment bevinden zich onder andere een ringbaard, kabouterbaard, oerman baard of arabische baard. Ook bieden we een aantal sets aan met hierin een baard en snor, zoals de piraten set en cavalier set. Om ons gehele assortiment aan snorren en baarden te bekijken klikt u hier.

Carnavalspruiken bij P.W. Hoofs

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen is P.W. Hoofs goed thuis in de wereld van pruiken. Wij bieden goedkope pruiken voor verkleedfeesten, partijen, feesten en carnaval. Deze pruiken zijn er voor enorm veel verschillende thema’s zoals piraten, sprookjes, historische figuren of popsterren. Met een mooie en feestelijke pruik maakt u uw carnavalsoutfit helemaal af en bent u de ster op het carnavalsfeest. Dus twijfel niet langer en kies ervoor om een mooie pruik aan uw garderobe toe te voegen. Wij bieden online pruiken op onze website aan, maar in onze winkel hebben we ook nog een aantal pareltjes liggen die de moeite waard zijn om even bij ons langs te komen. Onze medewerkers helpen u ook graag bij het uitzoeken van een geschikte pruik en/of outfit voor carnaval. Dus wilt u een pruik kopen? Dan bent u bij P.W. Hoofs aan het juiste adres.

Klik hier om naar onze overzichtspagina van pruiken te gaan.