Gepimpte Oeteldonk jas Hoofs

Een echte carnavaller wil natuurlijk een unieke Oeteldonkse jas hebben. Met onze linten, epauletten, emblemen en nog veel meer versieringen kun je de mooiste creatie maken. Maar hoe dat je dat nou, een jas pimpen? Wij leggen het je uit! En lukt het dan toch niet zelf of heb je geen zin om het zelf te doen? PW Hoofs heeft de beste coupeuses in dienst die graag jouw Oeteldonkse jas voor je pimpen. Maak daarvoor een afspraak in de winkel.

Bereken hoeveel band je nodig hebt

Voordat je jouw Oeteldonkse jas gaat pimpen is het handig om uit te rekenen hoeveel band je nodig zult hebben. Je kunt jouw jas het beste even opmeten op de plekken waar je het band wilt gaan plaatsen. Langs de mouwen, revers, zakkleppen en over de achterzijde van je Oeteldonk jas zijn prachtige plekken om op te fleuren met een leuk Oeteldonks band. In het algemeen kun je ongeveer rekenen op 20 centimeter per zakje, 75 centimeter voor twee mouwen en 1,25 meter voor de revers. Kom je er niet helemaal uit? Neem je jas gerust mee naar de winkel zodat onze verkopers met je mee kunnen denken en rekenen.

Oeteldonk jas pimpen met epauletten

Epauletten zijn een prachtige schouderversiering die je Oeteldonk jas een echte unieke uitstraling kunnen geven. Om te bepalen waar je de epauletten het mooiste kunt plaatsen, trek je je jas aan en laat je iemand de epauletten vastspelden op de schouders van je jas. Is er niemand in de buurt om je daarmee te helpen? Je kunt de jas ook op een kledinghanger hangen en zo bekijken hoe de epauletten het mooiste vallen. Let er op dat de franjes mooi naar beneden vallen en de epauletten niet te ver naar achteren geplaatst wordt. Wanneer je bepaalt hebt hoe je epauletten het mooist tot hun recht komen op je jas kun je beginnen met naaien.

Bij Hoofs je Oeteldonkse jas pimpen

Kom je er niet uit? Bij Hoofs kun je natuurlijk ook je Oeteldonk jas laten pimpen! Wij versieren je jas met de mooiste epauletten, emblemen, linten, strikjes etc. geheel volgens jouw eigen smaak. Maak hiervoor een afspraak in de carnavalswinkel. Zowel in onze winkel als via onze webshop vind je daarnaast ook prachtige voorbeeld gepimpte jassen die kant-en-klaar te koop zijn. Zo hoef je je nergens druk om te maken en kun je gelijk de kroeg in met carnaval.