Alice in Wonderland themafeest Hoofs

Als wij een thema zouden moeten noemen waar we dol op zijn, is het toch wel Alice in Wonderland en dan met name het Mad Hatter kostuum. Een echte carnavalliefhebber houdt natuurlijk wel van een beetje lekker gek doen. Als je het hebt over 'gek', dan denk je natuurlijk ook aan de gekke hoedenmaker uit ons favoriete sprookje van vroeger. Geïnspireerd op de hoedenmaker uit Alice in Wonderland hebben wij hieronder de populairste Mad Hatter kostuums op een rijtje gezet.

 

Mad Hatter kostuum dames leg avenueManic mad hatter kostuum plussize dames leg avenueMad Hatter kostuum heren


Alice in Wonderland themafeest

Door het konijnenhol naar een wereld vol wonderen. Alice in Wonderland is een prachtig sprookje met levendige karakters en gekke figuren zoals de Mad Hatter. Bij een Alice in Wonderland themafeest horen dan ook veel kleuren, gekke patronen en fleurige decoraties. Wil je een feest in dit thema geven? Dan heb je ook de bijpassende kostuums en versieringen nodig. Hoofs helpt je graag bij het uitzoeken. Wij hebben voor zowel dames, heren als kinderen de leukste kostuums. Bekijk onze Alice kleding voor meisjes en dames, of kies een Mad Hatter kostuum. Je vindt het allemaal in onze webshop.

Mad Hatter kostuum herenMad Hatter kostuum damesMayhem Mad Hatter kostuum meisjes

Mad Hatter kostuum voor het hele gezin

Bij ons vind je de leukste Mad Hatter kostuums voor zowel dames, heren als kinderen. In deze blogpost vind je onze populaire kostuums uit Alice in Wonderland. 'Zo gek als een deur', daarmee kun je de hoedenmaker uit Alice in Wonderland wel beschrijven. Jouw outfit kan daarom ook niet gek genoeg zijn. Je kunt jouw Mad Hatter kostuum zo gek maken als je zelf wilt met accessoires, hoeden en gekke schoenen. In onze feestwinkel en webshop vind je alles om jouw Mad Hatter outfit tot een succes te maken.

"There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter" - Mad Hatter
[Bron: IMDB]

Wat is jouw favoriete sprookje?