Heb jij ideeën nodig voor je Halloween outfit? Geen probleem! In dit artikel geven je een aantal suggesties voor een gruwel en griezel kostuum wat perfect bij dit themafeest past. Allereerst geven we je wat informatie over het feest zelf. Halloween is feest dat zijn oorsprong in Groot-Brittannië heeft, maar in Amerika tot een nationale feestdag is uitgegroeid. Halloween staat voor All Hallows Eve, en doelt op de avond voor Allerheiligen. Omdat Allerheiligen altijd op 1 november is wordt Halloween vanzelfsprekend altijd op 31 oktober gevierd. In Amerika gingen kinderen op Halloweensnight langs de deuren om snoep te verzamelen. Bij het openen van de deur zeggen ze (gekleed in een eng kostuum) tegen de bewoner ‘’ trick or treat ‘’ en dan krijgen ze vaak een lekkere versnapering.

happy halloween

Deze traditie is ook overgewaaid naar Nederland. Op scholen wordt er ook steeds vaker rekening met Halloween. Klaslokalen hangen voor met gave Halloween versieringen. Daarnaast voor er voor jongeren/volwassenen ook steeds vaker gave evenementen rondom deze dag georganiseerd. Maar ontbreekt er nog een gave Halloween outfit? Wij hebben een aantal leuke ideeën voor je.

Halloween kostuums voor kinderen

Er is toch niets gaver dan je leraar of klasgenoten de stuipen op het lijf te jagen? Maar hoe doe je dit precies? Bijvoorbeeld met enge kinderkleding zoals een glow in the dark skelet kostuum, een bebloede doktersjas, een vampier of een enge heks.

halloween outfit ideeen

Dames en heren Halloween kleding

Ook voor volwassenen hebben we natuurlijk een ruim assortiment met Halloween kleding. Voor dames hebben we onder andere de onderstaande kostuums voor je op voorraad.

 halloween kleding dames

Ben je op zoek naar een idee voor je heren outfit? Met de onderstaande kostuums maak je iedereen bang. Zelfs een stoere vriend/vriendin zal schrikken van je creatie.

 halloween kleding heren

Maak je outfit helemaal af met nepbloed, een masker of andere decoraties. Hopelijk heb je na het lezen van dit artikel een goed beeld wat enge ideeën zijn voor een Halloween outfit. Heel veel gruwelplezier gewenst!