WIl je weten wat de voordelen zijn van onze winkel?

Op zoek naar carnavalskleding of feestkleding? P.W. Hoofs is een van de grootste fysieke carnavalswinkels van Nederland. Op de Vughterstraat in s'-Hertogenbosch vindt je een waar carnavalskleding paradijs in onze winkel.

Deze carnavalswinkel kenmerkt zich door:

  • Goede service
  • Groot assortiment kinder- heren- en damescarnavalskleding
  • Speciale stoffenwinkel met carnavalsstoffen
  • Hoeden service

Carnavalskleding
Voor de echte liefhebbers is onze carnavalskleding winkel een ware uitkomst. Naast vele carnavalspakjes zoals cheerleader outfits, indianen kleding, superhelden kostuums en Oeteldonkse kleding, hebben wij ook een grote stoffenafdeling waar je stoffen kan zoeken om zelfs een carnavalskostuum in elkaar te zetten.

Goede service
Wanneer je op zoek bent naar een carnavalspak dan kan ons team je vast helpen. Want wat onze winkel zo bijzonder maakt is de goede service. Wij nemen de tijd voor onze klanten om samen caranvalskleding met u samen te stellen. Wij hebben in de winkel originele carnavalspakken hangen. We hebben een groot en breed assortiment carnavalskleding dus er is voor ieder wat wils.
Onze winkel is voor de carnavalsliefhebber echt een lust voor het oog, dus kom rustig eens rondneuzen en vraag onze medewerkers of ze met je mee willen denken voor een originele carnavalsoutfit.

Hoeden service
Naast het creeren van carnavalskostuums verzorgen onze medewerkers ook orgininele hoeden die je carnavalsoutfit helemaal af maken. De hoed wordt in de winkel direct voorzien van allerlei carnaval asseccoires die u zelf kunt uitzoeken, zodat u thuis niets meer aan uw outfit hoeft te doen.

In onze carnavalswinkel slaagt u altijd! Onze medewerkers zorgen er voor dat je niet meer verder hoeft te zoeken naar een originele outfit voor de carnaval, als je het niet zelf kan vinden in onze winkel dan helpen wij je om je carnavalskleding bij elkaar te zoeken. Wij hebben alles in onze carnavalswinkel van de leukste asseccoires tot aan de stof om zelf kostuums te maken dus slagen doe je bij ons altijd. De niewste collectie feestkleding voor aankomende carnaval hangt al in de winkel

Online carnavalskleding bestellen
Liever online carnavalskleding bestellen? Dat kan ook, een groot deel van onze carnavalscollectie staat tegenwoordig ook op deze website. Online kun je met alle gemak zoeken naar een carnavalspak en zelfs de Oeteldonk emblemen zijn te verkrijgen via onze webshop. Wij hebben ook een pagina waar je kunt laten inspireren voor complete carnavalsoutfits. http://www.pwhoofs.nl/igallery/category/view/id/1/