carnavalswinkel Den Bosch

Carnaval komt steeds dichterbij en wij bij P.W. Hoofs, de grootste carnavalswinkel in Den Bosch, hebben er enorm veel zin in! Het belangrijkste bij carnaval is natuurlijk dat u over de perfecte carnavalsoutfit beschikt. Dan bent u bij P.W. Hoofs helemaal op de goede plaats. Wij verkopen namelijk niet alleen de leukste en origineelste carnavalskleding, maar doen dit ook tegen een redelijke prijs. Dus bent u op zoek naar goedkope carnavalskleding die wel van hoge kwaliteit is? Neem dan een kijkje in ons assortiment.

P.W. Hoofs bestaat al meer dan 50 jaar en is tegenwoordig uitgegroeid tot één van de grootste carnavalswinkels in Nederland. Nu carnaval alweer om de hoek staat zorgen wij ervoor dat we een ruim assortiment hebben aan kostuums, feestartikelen en andere accessoires die u nodig heeft bij het vieren van dit prachtige feest. P.W. Hoofs is de carnavals- en feestwinkel voor al uw wensen, bij ons loopt u altijd tevreden weg met een carnavalskostuum of feestkleding waar iedereen van onder de indruk zal zijn.

Online en offline carnavalswinkel Den Bosch

Omdat wij van P.W. Hoofs het erg belangrijk vinden aan uw behoeften te voldoen, bieden wij ons enorme assortiment aan carnavalskleding en feestkleding zowel online als offline aan. Als u op zoek bent naar een carnavalsoutfit, maar helaas niet beschikt over de tijd om de winkels in te duiken kunt u bij ons uw gehele outfit online bestellen. Bijna alle kleding die op de website aangeboden wordt ligt in ons magazijn en kan dus ook meteen worden opgestuurd. Wanneer u echter liever naar een echte winkel gaat om in de rekken te snuffelen, is dit bij ons ook zeer goed mogelijk. We hebben in Den Bosch een winkel met enorm veel oppervlakte, gevuld met wat u maar kunt bedenken. Hier kunt u rustig alles bekijken, passen en advies vragen aan onze medewerkers. Kom gerust langs bij P.W. Hoofs, dé carnavalswinkel van Den Bosch. 

Den Bosch en carnaval

Den Bosch, voluit ’s-Hertogenbosch, is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Als één van de oudste steden van Nederland, is Den Bosch een stad met een geschiedenis. Om deze reden zijn er genoeg bezienswaardigheden te vinden in deze mooie stad, waarvan het bekendst de enorme Sint-Jans kathedraal is. Hiernaast heeft ’s-Hertogenbosch een enorm middeleeuws stadscentrum. Den Bosch heeft veel te bieden op het gebied van bezienswaardigheden en cultuur, maar wij willen graag kort uitweiden over Den Bosch tijdens carnaval. Dit wordt namelijk goed gevierd in deze historische stad, die tijdens carnavalstijd haar naam verandert naar Oeteldonk. In Oeteldonk wordt het Bourgondische carnaval gevierd, in tegenstelling tot Limburg waar ze carnaval vieren volgens de Rijnlandse traditie. Deze soorten carnaval komen redelijk overeen, maar zijn door bepaalde tradities van elkaar te onderscheiden. Als u hier benieuwd naar bent kunt u hier verder lezen over de verschillen en overeenkomsten tussen deze soorten carnaval. 

Wilt u een leuke carnavalsoutfit uitzoeken? Klik hier om ons assortiment aan feest- en carnavalskleding te bekijken.