Groepskortingen carnaval Hoofs

Steeds vaker krijgen wij van carnavalsgroepen en -verenigingen de vraag of wij hen kunnen helpen bij het zoeken naar hun perfecte outfit. Ons antwoord: Ja natuurlijk kunnen wij dat! Wij denken graag mee en helpen jullie bij het creëren van té gekke outfits. Daarnaast ontvang je bij ons ook nog eens een speciale groepskorting op jullie carnavalskostuums. Lees snel verder en ontdek wat allemaal mogelijk is voor jouw carnavalsgroep.

Originele en exclusieve groepskleding

In ons uitgebreide assortiment feestkleding vind je altijd wel wat je zoekt. Voor groepen hebben wij de mooiste origineelste kostuums beschikbaar. Veel carnavalskleding wordt door onszelf geproduceerd in beperkte aantallen. Hierdoor kunnen wij jullie een exclusief kostuum aanbieden, waarmee je als groep echt apart gekleed kan gaan. Onze carnavalswinkel hangt vol met de allermooiste carnavalskostuums, zoals carnavalsjassen en themakleding. Hebben wij in ons grote assortiment toch niet helemaal in huis wat je zoekt? Wij kijken graag voor je hoe we jullie carnavalskleding toch kunnen regelen. Natuurlijk krijg je ook nog eens een mooie speciale groepskorting op carnavalskostuums.

Met je carnavalsgroep uniek gekleed

Willen jullie graag als groep echt unieke kostuums hebben? Wij kijken graag mee wat we in ons atelier voor jullie kunnen doen. We hebben de beste coupeuses in huis die graag voor jullie aan de slag gaan. We raden je aan om tijdig na te denken over jullie groepskostuum. Zo hebben jullie genoeg tijd om te passen en kunnen wij vaak nog genoeg voor jullie regelen. Samen zorgen we ervoor dat jullie een top carnaval gaan beleven met de mooiste kostuums.

Carnavalskleding met groepskorting bij Hoofs

Naast onze standaard scherpe lage prijzen bieden we jullie als groep ook nog eens een groepskorting aan op onze carnavalskleding. Afhankelijk van jullie wensen en de grootte van jullie groep stellen wij een mooie lage prijs voor jullie op. Benieuwd wat we voor jouw groep kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op met onze carnavalswinkel via ons centrale telefoonnummer 073-6134667, of wandel onze winkel gerust eens binnen. Wanneer je met de hele groep langs wilt komen, is het handig om vantevoren een afspraak te plannen.

Alvast inspiratie op doen? Natuurlijk kun je onze carnavalskleding bekijken in onze webshop. Ook een sneakpreview van onze nieuwe collectie carnavalskleding voor komend seizoen vind je alvast online.