carnaval 2016

De kerstdagen zijn voorbij en het einde van het jaar is in zicht. Met het feestelijk afsluiten van 2015 is het alweer redelijk snel tijd voor het mooiste feest van het jaar, carnaval! Bij P.W. Hoofs begrijpen wij maar al te goed dat dit prachtige feest pas compleet is met een goede outfit. Om deze reden bieden wij u een enorm assortiment aan carnavalskleding voor mannen, vrouwen, kinderen en verschillende accessoires om uw outfit helemaal mee af te maken. Met ons assortiment aan feest- en carnavalskleding weet u zeker dat u goed voor de dag komt tijdens de carnavalsdagen dit jaar.

Carnaval 2016 begint op zondag 7 februari en eindigt op dinsdag 9 februari. Hoewel de carnavalsvakantie voor de regio Zuid dit jaar officieel in de week van 22 februari valt, zullen veel scholen in deze regio ervoor kiezen de vakantie twee weken eerder te laten vallen. Dit zodat de carnavalsdagen dan daadwerkelijk binnen de vakantieweek vallen en er vrijelijk carnaval gevierd kan worden. In de regio’s Noord en Midden valt de carnavalsvakantie in de week van 29 februari.

Carnaval voor het hele gezin

Met één van de grootste carnavalswinkels in Nederland weet u met een bezoek aan P. W. Hoofs zeker dat u naar huis gaat met een mooie carnavalsoutfit. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor de leukste carnavalskleding voor dames. Zo hebben we voor vrouwen een enorme selectie aan blouses & tops, korsetten, jasjes en petticoats & rokjes waarmee u zelf een outfit kunt samenstellen. Of u kunt ervoor kiezen een outfit van een bepaald thema te kiezen, zo bent u in één keer klaar. Ga bijvoorbeeld verkleed als schattige kat, een stoere rock & roll meid, een Spaanse Flamenco dame of popsensatie Lady Gaga.

Als man hoeft u niet onder te doen voor de vrouwen, we hebben namelijk ook enorm veel carnavalskleding voor de heren. Weet u nog niet wat u aan wilt doen met carnaval 2016? Neem dan een kijkje in ons assortiment aan shirts & blouses, broeken, colberts en pakken en stel een leuke en kleurrijke outfit samen uit verschillende items. Hiernaast heeft P. W. Hoofs ook kleding in verschillende populaire thema’s, waardoor het voor u mogelijk is verkleed te gaan als bijvoorbeeld gladiator, Darth Vader, Batman, een piloot uit de jaren 50 of koning. Hiernaast hebben we ook een aantal pakken van OppoSuits, die met hun opvallende en grappige prints sowieso opvallen in het carnavalsgebruis.

Uiteraard weten we bij Hoofs dat carnaval een feest is voor alle leeftijden en om deze reden hebben we een uitgebreid assortiment aan carnavalskleding voor zowel kinderen als baby’s. Kinderen vinden het heerlijk om verkleed te gaan en carnaval is natuurlijk de gelegenheid om een keer heerlijk over de top te gaan. Voor de allerkleinsten hebben we de schattigste carnavalskostuums zoals verschillende dieren, sprookjesfiguren en uniformen. U kunt uw baby met carnaval bijvoorbeeld verkleden als lieveheersbeestje, Sneeuwwitje of matroosje. Voor de oudere kinderen hebben we genoeg outfits om uw kinderen direct enthousiast te krijgen over het mooie carnavalsfeest. Uw dochter kan bijvoorbeeld verkleed gaan als haar favoriete dier, een mooie prinses of haar favoriete superheld of filmkarakter. Als uw zoon op zoek is naar een stoere of unieke outfit, is hij bij ons ook aan het juiste adres. Zo kan hij verkleed gaan als zijn favoriete superheld, een piraat, zijn favoriete dier of een ridder. Voor alle leeftijden en voor alle wensen hebben wij een leuke outfit waarmee u het carnavalsfeest helemaal compleet maakt!

 Carnaval, altijd een feest met P.W. Hoofs

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen, beschikken wij van P. W. Hoofs over een groot en uiteenlopend assortiment zodat u altijd wel iets kan vinden waar u enthousiast van wordt. Niet alleen hebben we outfits in de populairste thema’s en kleding waarmee u zelf een unieke outfit kunt samenstellen, ook is er een grote stoffenafdeling waar u stoffen kunt kopen om zelf een carnavalskostuum te creëren.

Ook kunt u bij P. W. Hoofs altijd goede service verwachten. Ons team staat in de winkel klaar en is u graag van dienst bij uw keuze voor een carnavalsoutfit. Al onze medewerkers nemen de tijd samen met u de perfecte carnavalsoutfit te vinden, zodat u tevreden de winkel uitloopt. Kom dus een gerust rondneuzen in ons fysieke winkel en kom gelijk in de carnavalssfeer door onze winkel vol kleurrijke kleding. Als u vragen heeft over een product of outfit op onze website, kunt u ons gerust bellen om dit even te bespreken en dan zijn we u telefonisch ook graag van dienst.

Wanneer u graag iets origineels wilt om uw outfit helemaal af te maken, kunt u gebruik maken van onze unieke hoedenservice. Dit houdt in dat één van onze medewerkers een one-of-a-kind hoed creëert die bij uw carnavalsoutfit past en deze hiermee helemaal afmaakt. Deze carnavalshoed wordt in de winkel direct gemaakt aan de hand van carnavals accessoires die u zelf uit mag kiezen.

Heeft u na het lezen van dit stuk ook al zin in carnaval 2016? Neem dan een kijkje in ons assortiment of kom eens langs in onze winkel in Den Bosch!