Beach party musthaves Hoofs

Vier de zomer met een geweldige beach party! Zodra de zomer begint krijgen we spontaan zin om lekker samen met vrienden te barbecueën en te genieten van een verfrissend zomers drankje. Om ultiem te genieten van de eerste zonnestralen organiseer je jouw eigen beach party. Benieuwd wat er echt niet mag ontbreken op jouw zomerfeest? PW Hoofs zet de beach party musthaves voor je op een rij.


Hawaï versieringen

Als je denkt aan beach party's denk je natuurlijk aan tropische sferen en met name aan Hawaï. Het tropische eiland vormt voor veel zomerfeesten een bron van inspiratie. Met zijn mooie stranden, zee en alle vrolijke kleuren die erbij horen is dat natuurlijk niet zo gek. Hawaï versieringen mogen dan ook niet ontbreken op jouw beach party. Van slingers, ballonnen tot aan lampionnen, bij feestwinkel Hoofs vind je de leukste tropische decoraties. Bekijk ons assortiment Hawaï versieringen in de stenen winkel of in onze webshop.

Hawaii versiering


Tropisch drankje

Naast versieringen heb je op jouw beach party natuurlijk ook lekker frisse zomerse drankjes nodig! Of je nu gaat voor een cocktail of mocktail in een beker of glas, het ziet er altijd vrolijker uit met een mini paraplu erbij. 


Hawaii versieringen drankjes


Beach party kleding

Als organisator van een geweldig zomerfeest heb je ook te gekke beach party kleding nodig! Een simpele Hawaï bloemenkrans is natuurlijk al een goed begin, maar het kan beter. Draag bijvoorbeeld een volledig Hawaï kostuum of houd het casual en ga voor een Hawaï shirt met bijpassende broek. Voor de dames vind je bij feestwinkel Hoofs geweldige Hawaï jurken en rokken. Combineer je beach party kleding met de juiste accessories en je bent de ster van jouw feest.

Hawaii kleding

 

Shop ons gehele assortiment beach party kleding en feestartikelen in de winkel of via onze webshop.