Vier de zomer met een geweldige beach party! Zodra de zomer begint krijgen we spontaan zin om lekker samen met vrienden te barbecueën en te genieten van een verfrissend zomers drankje. Om ultiem te genieten van de eerste zonnestralen organiseer je jouw eigen beach party. Benieuwd wat er echt niet mag ontbreken op jouw zomerfeest? PW Hoofs zet de Hawaii beach party kleding en accessoires voor je op een rij.

Hawaii kleding en beach kleding

Als je denkt aan beach party's of aan hawaii party's denk je natuurlijk aan tropische sferen vooral al bij het woord Hawaii. Het tropische eiland vormt voor veel zomerfeesten een bron van inspiratie. Het eiland met haar mooie stranden, zee en alle vrolijke kleuren die erbij horen is dat natuurlijk niet zo gek. Hawaii versieringen mogen dan ook niet ontbreken op jouw beach party. Van slingers, ballonnen tot aan lampionnen, we zetten ze allemaal op een rij voor je in dit blog zodat je hier inspiratie op kan doen voor je komende Hawaii beach feest.

Gebloemde hawaii blouse en Hawaii bloemen krans

Als organisator van een geweldig zomerfeest heb je ook te gekke Hawaii beach party kleding nodig! Een simpele Hawaii bloemenkrans is natuurlijk al een goed begin, maar het kan beter. Draag bijvoorbeeld een volledig Hawaii kostuum met flamingo's of houd het casual en ga voor een Hawaii shirt met bijpassende broek. Voor de dames vind je bij feestwinkel Hoofs geweldige Hawaii rokken. Combineer je beach party kleding met de juiste Hawaii accessoires en je bent de ster van jouw feest. Via onze webshop kunt u verschillende soorten thema kleding kopen voor welk feest u ook geeft.

hawaii beach party kleding

Tropisch Hawaii beach party drankje

Naast versieringen heb je op jouw beach party natuurlijk ook lekker frisse zomerse drankjes nodig! Of je nu gaat voor een cocktail of mocktail in een beker of glas, het ziet er altijd vrolijker uit met een mini paraplu erbij. 


Hawaii versieringen drankjes